Οταν οι Γερμανοί... σόκαραν τη Ρεάλ!

Gazzetta team
Οταν οι Γερμανοί... σόκαραν τη Ρεάλ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρίσκει σκούρα με τις γερμανικές ομάδες και η Βόλφσμπουργκ έγινε η τέταρτη ομάδα που βάζει δυο γκολ στην άμυνα της Βασίλισσας!

Στο στόμα του... λύκου βρέθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν κατάφερε να τη σώσει ούτε ο Κέιλορ Νάβας! Ο έμπειρος γκολκίπερ όχι μόνο δεν πλησίασε το ρεκόρ του Λέμαν, αλλά είδε την εστία του να παραβιάζεται δυο φορές και μάλιστα στο α' μέρος. Το μέλλον της Βασίλισσας στη φετινή διοργάνωση; Αποκλείστηκε τις οκτώ τελευταίες φορές που έχασε στο πρώτο ματς! Η Ρεάλ απέτυχε να σκοράρει σε εκτός έδρας ματς για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Ζιντάν, ωστόσο η ομάδα του φοβήθηκε ακόμα μια φορά επί γερμανικού εδάφους. Αλλωστε, εκεί το κοντέρ... έχει σπάσει με τους Μαδριλένους να μετρούν 19 ήττες!!!.Τις τέσσερις τελευταίες φορές που δέχθηκαν δυο γκολ σε ημίχρονο στο Champions League προήλθαν από γερμανικές ομάδες! Πάμε να θυμηθούμε πότε...

10/03/15: Η Σάλκε φιλοξενείται από τη Ρεάλ και θέλει να κάνει το θαύμα, μιας και το ματς στη Γερμανία εξελίχθηκε σε πάρτι της Βασίλισσας! Φουξ και Χούντελαρ είχαν πετύχει τα δυο γκολ στο α' μέρος για τη Σάλκε, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί επικράτησαν 4-3, αλλά δεν πήραν ποτέ το εισιτήρο πρόκρισης!

08/04/14: Εξαιρετική εμφάνιση στο Μπερναμπέου και η Ρεάλ κερδίζει 3-0 στον πρώτο προημιτελικό τη Ντόρτμουντ. Ο επαναληπτικός στη Βεστφαλία όμως είχε... παγίδες και η Βασίλισσα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ρόις ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε δυο γκολ στο 24' και το 37', τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν ικανά να τη στείλουν στην επόμενη φάση!


06/11/12: Στη φάση των ομίλων η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Ντόρτμουντ και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στη Βεστφαλία με 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ ήταν εντυπωσιακή και στη Μαδρίτη, βάζει πολύ δύσκολα στη Βασίλισσα και παίρνει ισοπαλία 2-2! Ο Ρόις άνοιξε το σκορ, ο Πέπε ισοφάρισε, ωστόσο με αυτογκόλ του Αρμπελόα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο α΄ ημίχρονο!

 

Τελευταία Νέα