Πώς ο Ρανιέρι κατέκτησε όλη την Αγγλία! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Πώς ο Ρανιέρι κατέκτησε όλη την Αγγλία! (gTV)

bet365

Τέσσερις insiders του αγγλικού ποδοσφαίρου μιλούν στην κάμερα του Gazzetta.gr για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τον τρόπο που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων στην Premier League, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας του και το κλίμα που επικρατεί για τον Ιταλό!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι γράφει ιστορία στην Αγγλία. Και το κάνει με ωραίο τρόπο. Χαλαρός, με χιούμορ, με τακτική προσέγγιση που έχει ταιριάξει γάντι στο ρόστερ και την ψυχοσύνθεση της Λέστερ!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο King Power Stadium και αφού συνομίλησε με τον ίδιο τον Ιταλό τεχνικό, ρώτησε τέσσερις insiders των «Αλεπούδων» για τον Ιταλό! Ο Ρόρι Σμιθ από τους Times, η Λίντα Ο' Μπράιεν από την επίσημη τηλεόραση της Premier League, ο Ρομπ Ντόρσετ από το Skysports και ο Ρομπ Τάννερ από τη Leicester Mercury ζουν από την πρώτη μέρα την εποχή Ρανιέρι στην Premier League, τον τρόπο που δουλεύει με τους παίκτες και το τεχνικό team.

Αφουγκράζονται τον κόσμο, τους παίκτες, όλο τον οργανισμό της ομάδας και καταθέτουν στην κάμερα του gTV τις απόψεις τους για τις ιστορικές μέρες που ζει η ομάδα των Μίντλαντς, η οποία αρνείται πεισματικά να πέσει από την κορυφή της Premier League!

 

Τελευταία Νέα