Ποιοι του φταίνε του Κριστιάνο

Ποιοι του φταίνε του Κριστιάνο

Gazzetta team
Ποιοι του φταίνε του Κριστιάνο

bet365

Ο θυμωμένος Ρονάλντο τα έβαλε και τα έχει βάλει κατά καιρούς με τις λειτουργίες της Ρεάλ. Αυτοί είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι πέντε λόγοι που η ομάδα δεν βρίσκεται εκεί που θα της έπρεπε.

Εκραξε συμπαίκτες, Τύπο και προφανώς θα ήθελε να πει κι άλλα για πολλούς και διάφορους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απόλυτα... ξενερωμένος με όλον τον κόσμο μετά την ήττα από την Ατλέτικο και όταν άνοιξε το στόμα του, έγινε χαμός. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι εκείνος τα κάνει όλα τέλεια. Αυτό είναι το ένα -το έμμεσο- συμπέρασμα των λεγόμενων του. Επειδή το άμεσο έχει να κάνει με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους σε όλες τις θέσεις της Ρεάλ. Δίκαια μίλησε ή όχι, αυτό είναι ένα υποκειμενικό ζήτημα...


ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ
«Για να κατακτήσεις μία σημαντική διοργάνωση, όπως είναι η La Liga, ένα πρωτάθλημα δηλαδή, χρειάζεσαι τους καλύτερους. Δίχως να θέλω να υποτιμήσω τους συμπαίκτες μου, επειδή θεωρώ ότι όλοι όσοι παίζουν στη Ρεάλ, είναι ικανοί, μπορώ να πω ότι εάν δεν έχεις τους καλύτερους, τα πράγματα δυσκολεύουν. Μας λείπει ο Καρίμ, ο Πέπε, ο Μαρσέλο, ο Μπέιλ, και αυτό τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα. Δεν λέω πάντως ότι οι άλλοι που παίζουν δεν είναι τόσο καλοί... »

«Για να εξηγούμαι. Εμένα μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Καρίμ. Και όταν εκείνος απουσιάζει, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Το ίδιο ισχύει και για τους Μπέιλ, Μαρσέλο. Δεν λέω ότι ο Ντανίλο δεν είναι καλός. Για παράδειγμα κόντρα στην Ατλέτικο ήταν ο καλύτερος μας. Οταν όμως έχει να κάνει με ένα πρωτάθλημα, οι καλύτεροι είναι οι καλύτεροι και αυτό δεν αλλάζει. Δεν είναι ότι ο Χεσέ, ο Λούκας, ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, μα... Αυτή είναι η δική μου οπτική».


Ο ΤΥΠΟΣ
«Δεν είμαι σε καλή κατάσταση όπως εσείς υποστηρίζετε. Και όμως παραμένω κοντά στους πρώτους σκόρερ. Και στο Champions League δεν βλέπω κανέναν έστω κοντά πίσω μου. Με ενοχλεί, με στεναχωρεί, επειδή εσείς έχετε διάθεση να με καταδικάζετε. Γράφετε ότι ο Κριστιάνο έχει χάσει τη φόρμα του και γι' αυτό η Ρεάλ δεν λειτουργεί. Εγώ σας λέω ότι εάν και οι υπόλοιποι βρίσκονταν στο δικό μου επίπεδο, θα ήμασταν στην κορυφή».

«Εσείς, ο Τύπος, γίνεστε αρκετές φορές άδικοι. Πάντοτε εδώ στην Ισπανία, όλα τα χρόνια ου βρίσκομαι εδώ, όπως με παρουσιάζεται, φαίνεται πως είμαι ένα σκατό! Ο τρόπος που παρουσιάζετε τα πράγματα όμως είναι σκατά. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το αποδεικνύουν τα νούμερα. Ρίξτε μία ματιά στα στατιστικά και θα καταλάβετε. Δεν είναι δύσκολο».


ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΟΠΑΔΟΙ
Για τη λειτουργία του club έχει μιλήσει αρκετές φορές. Σε όλα τα χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη, έχει αφήσει πλειστάκις να αφήσει να φανεί η απογοήτευση του για τη στήριξη που δεν είχε σε επίπεδα που εκείνος θεωρούσε σημαντικά. Οπως π.χ. για τις υποψηφιότητες του για τη «Χρυσή Μπάλα». Και με τους οπαδούς όμως έχει εξηγήσει ότι δεν αντέχει τη γκρίνια τους για τα πάντα. Για εκείνον, για τον Μουρίνιο παλιότερα, για όλα.


ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
«Υπάρχουν δύο δεδομένα. Το ένα είναι ότι μπορεί να έγιναν λάθη στην προετοιμασία και το άλλο να γίνονται λάθη στην αποκατάσταση. Δεν ξέρω αλήθεια τι εξήγηση να δώσω. Αυτό όμως που βλέπω, είναι οι τραυματισμοί να επαναλαμβάνονται και έτσι, εάν δεν έχεις τους καλύτερους στη διάθεση σου, δεν γίνεται να πάρεις τίτλους».


Ο ΡΑΦΑ
«Δεν συμφωνώ με την ανάλυση που γίνεται, ότι η ομάδα δεν είναι καλά. Εγώ την βλέπω καλά. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια παιχνίδια βέβαια δεν παίζει σύμφωνα με το επίπεδο της, αλλά εγώ την βλέπω τώρα καλύτερα από ότι πριν (εννοούσε πριν με Μπενίτεθ, καθότι οι δηλώσεις έγιναν αφότου ανέλαβε ο Ζιντάν). Δεν είμαι σίγουρος εάν οφειλόταν στην κακοτυχία ή την κακή προετοιμασία, αλλά στο πρώτο μισό της σεζόν είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και αυτό δεν το λες και καλό».

 

Τελευταία Νέα