Κι όμως ο Φαν Χάαλ αφήνει έργο...

Κι όμως ο Φαν Χάαλ αφήνει έργο...

Gazzetta team
Κι όμως ο Φαν Χάαλ αφήνει έργο...

bet365

Δεν πήρε πρωτάθλημα, δεν έκανε πορεία στο Champions League, αλλά ο Φαν Χάαλ αποχωρεί το καλοκαίρι από το Ολντ Τράφορντ έχοντας ανεβάσει 14 (!) από της Ακαδημίες στην ανδρική ομάδα!

Σε κάθε ματς φλερτάρει με την απόλυση, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι δυσαρεστημένοι με τον Ολλανδό, οι χορηγοί αντιδρούν στην εικόνα της ομάδας και ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να αναλάβει το καλοκαίρι. Η Μάντσεστερ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, παλεύει για να μπει στην τετράδα, αλλά σε όλα τα... άσχημα υπάρχει και ένα καλό που έκανε ο Λουίς Φαν Χάαλ! Με τον Ολλανδό στον πάγκο 14 παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου έχουν κάνει ντεμπούτο, οι έξι από αυτούς τον Φλεβάρη του 2016!

Κανείς δεν αμφιβάλλει πως οι διαδοχικοί σοβαροί τραυματισμοί δεν τον έσπρωξαν στο να ρίξει βάρος στους Νέους, όμως όλοι ξέρουν την πίστη του στη νεολαία και για πολλούς στο Ολντ Τράφορντ η μοναδική παρακαταθήκη της θητείας του! Μια ομάδα ουσιαστικά από τις Ακαδημίες ανέβηκε στους Ανδρες και για το λόγο αυτό ο Ολλανδός δεν ξεμένει από λύσεις... Λίνγκαρντ, Μπλάκετ, Γιάνκο, Περέιρα, Τζέιμς, ΜακΝάιρ, Θορπ, Τζάκσον, Λοβ, Σριούσμπερι, Ράσφορντ, Πουλ, Γουέιρ, Φοσού - Μενσά. Ποιοι όμως έχουν εξασφαλίσει μια θέση και στην ομάδα της επόμενης σεζόν;

Γιέσε Λίνγκαρντ: Εκανε ντεμπούτο στις 16 Αυγούστου του 2014, κόντρα στη Σουσόνσι, ωστόσο στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Πήγε δανεικός στη Ντέρμπι, επέστρεψε όμως δυναμικά και με 5 γκολ σε 23 εμφανίσεις είναι ο παίκτης που έχει πάρει φανέλα βασικού... σπίτι του κι αποτελεί «εργαλείο» και για τον επόμενο προπονητή.


Αντρέας Περέιρα: Το ντεμπούτο του... εφιαλτικό, αφού μπήκε ως αλλαγή στην τεσσάρα από τη Μίλτον Κέινς Ντονς στα τέλη Αυγούστου του 2014. Επρεπε να περιμένει αρκετούς μήνες για να τεθεί ξανά στα πλάνα, αφού έπαιξε ως αλλαγή στη θέση του Μάτα στο 3-0 επί της Τότεναμ. Από τότε μετρά εννέα συμμετοχές, ενώ σκόραρε και κόντρα στην Ιπουιτς για το Κύπελλο. Ποιοτικός επιτελικός μέσος, του οποίοι οι μετοχές στο Ολντ Τράφορντ έχουν ανέβει αρκετά.

Πάντι Μακ Νάιρ: Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τον Βορειοιρλανδό να επωφελείται από το πρόβλημα στα μετόπισθεν και να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα. Τρεις φορές ως βασικός, τέσσερις φορές από τον πάγκο, ο 20χρονος έχει δείξει πως μπορεί να μείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Αλλωστε, το συμβόλαιό του επεκτάθηκε γι ακόμα ένα χρόνο (μέχρι το 2018).

Κάμερον Τζάκσον: Ο Τζάκσον έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Γουέστ Μπρομ στις 7 Νοεμβρίου του 2015 σε ματς της Premier League. Μπορεί να έπαιξε ένα τέταρτο, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και την εμπιστοσύνη του Φαν Χάαλ. Ο 19χρονος αμυντικός έχει γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Φαν Χάαλ. Εχει αγωνιστεί 8 φορές στο πρωτάθλημα συμμετοχή στο κύπελλο, ενώ πήρε και ευκαιρία στο Champions League κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Παίκτης που θα βρίσκεται και στην... μετά -Φαν Χάαλ εποχή!

Μάρκους Ράσφορντ: Ντεμπούτο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη και δυο τέρματα κόντρα στη Μίντιλαντ, ντεμπούτο στην Premier League κι άλλα δυο τέρματα απέναντι στην Αρσεναλ... Τι άλλο να κάνει ο 18χρονος εξτρέμ! Το ερώτημα είναι πόσο διατεθειμένος είναι να δουλέψει σκληρά. Αν το κάνει, θα αφήσει εποχή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα