Από τον... Πάλιστερ στον Βίντιτς!

Gazzetta team
Από τον... Πάλιστερ στον Βίντιτς!

bet365

O Νεμάνια Βίντιτς είπε «αντίο» στη μπάλα, αλλά στο Ολντ Τράφορντ κανείς δεν ξεχνά τον... ματωμένο αμυντικό! Εννέα στόπερ που έγραψαν ιστορία!

«Έφτασε η ώρα του αντίο... Οι τραυματισμοί που είχα το τελευταίο διάστημα έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό...» ήταν το μήνυμα του Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος είπε αντίο στη δράση! Ενας τεράστιος παίκτης, άντεξε το βάρος που του φόρτωσε ο Αλεξ Φέργκιουσον, πήρε στις πλάτες του την άμυνα της Γιουνάιτεντ και βοήθησε στην κατάκτηση πολλών τίτλων... Περασμένα μεγαλεία, γι αυτό και ο Σέρβος θα μείνει για πάντα στις μνήμες των φίλων της Μάντσεστερ! Φόρεσε 300 φορές τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, πέτυχε 21 γκολ, κατέκτησε 5 τίτλους Πρέμιερ Λιγκ, 3 Λιγκ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και πέντε Community Shields! Τι άλλο να κάνει...

Πιστός «στρατιώτης» του συλλόγου, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, ενώ, μαζί με τον Ρίο Φέρντιναντ αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο Νησί την τελευταία 15ετια! Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά παραδέχθηκε πως ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισε στο Νησί! Ο Σέρβος έδωσε μεγάλες μάχες, μάτωσε, φόρεσε πολλές φορές επίδεσμο στο κεφάλι, ένας θαρραλέος αμυντικός και κανείς δεν θα ξεχάσει το τελευταίο του ταξίδι με τη Μάντσεστερ στο Σεντ Μέρις, όταν έτρεχε αίμα από τη μύτη του! Κανένας φόβος για τον Βίντιτς, ο οποίος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία στο Ολντ Τράφορντ. Κεντρικός αμυντικός, μια θέση που η Γιουνάιτεντ είχε πάντα τις λύσεις...

Σας θυμίζουμε εννέα παικταράδες της άμυνας του Ολντ Τράφορντ!

Γιαπ Σταμ: ο 1998 τον «άρπαξε» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε το «τρεμπλ» στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο λάθος του Σκωτσέζου ήταν που τον άφησε να φύγει!

Νεμάνια Βίντιτς: Πάντα στο μανίκι του είχε το το φιλότιμο και το γεγονός πως έπαιζε με την καρδιά. Αληθινά, ένας τεράστιος αμυντικός.

Ρίο Φέρντιναντ: Οι Βρετανοί τον χαρακτήρισαν Rolls Royce της άμυνας, αφού ποτέ δεν έχανε την αξία του. Εδινε τα πάντα και ήξερε να κερδίζει

Στιβ Μπρους: Εννέα χρόνια, περισσότερα από 400 ματς και ατρόμητος. Εμπαινε σε όλες τις φάσεις και είχε άγνοια κινδύνου!

Ρόνι Γιόνσεν: Με 39 ματς τη σεζόν του τρεμπ, ποιος θα βρεθεί να πει κάτι άσχημο γι αυτόν...

Γκάρι Πάλιστερ: Ο άνθρωπος που βοήθησε να μπουν τα θεμέλια για την κυριαρχία της Μάντσεστερ στο Νησί. Η ενδεκάδα άρχιζε από αυτόν..

Γουές Μπράουν: Παρεξηγημένος... Τα ραντεβού με την ατυχία ήταν συχνά και ποτέ δεν κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του. Εδωσε πράγματα στη Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε περισσότερα, αν και ο Τύπος έχει αφιερώσει γι αυτόν αρκετά διθυραμβικά σχόλια!

Κρις Σμόλινγκ: Χρειάστηκε χρόνος, έφαγε τα μούτρα του, υπέπεσε σε αρκετές γκέλες, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ! Δυνατός χαρακτήρας, ανέβηκε επίπεδο και συγκαταλέγεται στους καλύτερους αμυντικούς στο Νησί!

Λοράν Μπλαν: Δέχθηκε κριτική, δεν απέφυγε γκέλες, αλλά κανείς δεν ξεχνά πως ο Γάλλος αμυντικός ήταν το κλειδί για δυο τίτλους στην Premier League!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα