Τεϊσέιρα για...Βασιλιάς του Ανφιλντ!

Gazzetta team
Τεϊσέιρα για...Βασιλιάς του Ανφιλντ!

bet365

Αλεξ Τεϊσέιρα, ο Βασιλιάς της Σαχτάρ ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του στην Premier League! H Λίβερπουλ καίγεται και ο Βραζιλιάνος έρχεται να δημιουργήσει τη δική του δυναστεία!

Στη Φλόριντα έστειλε η Λίβερπουλ εκπρόσωπό της και τον εκτελεστικό διευθυντή, Ίαν Ερ, για να επιστρέψουν στο Ανιφλντ με τον Αλεξ Τεϊσέιρα! Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός που... τρέλανε το Νησί;

«Μείνετε ήρεμοι και απολαύστε τον Βασιλιά» είναι το μήνυμα που συνοδεύει τα γκολ του στο επίσημο σάιτ της ομάδας! Ο Βραζιλιάνος ήταν απλά... ασταμάτητος στο 2015, πέτυχε 26 γκολ σε ισάριθμα ματς, βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για το χρυσό παπούτσι. Τι άλλο να κάνει; Φανταστείτε δεν είναι καθαρός φορ!

Οι Ουκρανοί τονίζουν: «Ξεχάστε τον Ντάγκλας Κόστα, ο Τεϊσέιρα είναι ο ηγέτης της Σαχτάρ και το επόμενο μεγάλο αστέρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο». Ο Βραζιλιάνος ακολουθεί τα ίχνη του πρώην συμπαίκτη του Κουτίνιο κι ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του! Τι πρέπει να ξέρετε γι αυτόν;

Μαχητής: Επέλεξε το ποδόσφαιρο και σώθηκε! Αφησε στην άκρη τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, παρά το γεγονός πως τα περισσότερα παιδιά στις παραγκουπόλεις έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο έμπλεκαν σε συμμορίες. Κάθε μέρα αναγκαζόταν να περπατήσει πέντε χιλιόμετρα για σχολείο και προπόνηση! Το ταλέντο και η εργατικότητά του ανταμείφθηκαν το 1999 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βάσκο ντε Γκάμα! Μέχρι τα 18 του είχε παίξει σε κάθε εθνική της χώρας του, παιδί - θαύμα τον χαρακτήριζαν! Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά ποτέ δεν ήρθε η πρόταση. Ο ίδιος πάλεψε στη Βάσκο και πήρε μια μεγάλη μεταγραφή στη Σαχτάρ.


Παίκτης για όλες τις θέσεις: Στη Βάσκο ντε Γκάμα έπαιξε σε όλες τις θέσεις, ακόμα και τερματοφύλακας. Το μυαλό, η ταχύτητα και το σουτ ήταν αυτά που του έδωσαν το... δικαίωμα να επιλέξει τον ρόλο του στην επίθεση! Ο Τεϊσέιρα σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 61 λεπτά στο ουκρανικό πρωτάθλημα, η κορυφαία συγκομιδή στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει μόλις 25 στην Premier League και ο Κλοπ ονειρεύεται την επίθεση με τον Βραζιλιάνο! Μπορεί να μην έχει ακόμα συμμετοχή με την ομάδα Ανδρών της Βραζιλίας, αλλά αυτό οφείλεται μόνο στο χαμηλό προφίλ του...Αλλωστε, ποτέ δεν χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός της απουσίας του από την Εθνική! «Στόχος μου να συνεχίσω να σκοράρω και τότε θα έρθει η ώρα που θα με καλέσει ο Ντούνγκα».


Έφτασε η στιγμή: Ο πόλεμος δεν τον λύγισε. Μπορεί να εξέφρασε την ανησυχία του, αλλά έμεινε στη Σαχτάρ. Η εξαιρετική του σχέση με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν κίνητρο για να παραμείνει στην ομάδα «Οταν ο Κόστα και ο Αντριάνο έφυγαν, ο Λουτσέσκου μου ζήτησε να μείνω. Τον υπάκουσα. Πλέον γνωρίζουν την επιθυμία μου να φύγω. Νομίζω πως είναι πιο εύκολο τωρα» τόνισε ο παίκτης, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Special One τον είχε τσεκάρει αρκετές φορές και όλοι θεωρούσαν πως ο Τεϊσέιρα θα φορούσε τα Μπλε!


Η απάντησή του: «''Ακόμα κι ένας... τυφλός θα μπορούσε να τα κάνει στην Ουκρανία'' είχαν πει για μένα και τα γκολ που πετυχαίνουv, αλλά δεν είναι έτσι» θα τονίσει ο Τεϊσέιρα, ο ποίος έκανε μεγάλα ματς και στο Champions League. Στην πιο παραγωγική του σεζόν, έδειξε πως μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις, ως ο μοναδικός φορ, ως δεύτερος φορ, ως επιτελικός, ακόμα και ως δεξί εξτρέμ! Κάποιοι συνεχίζουν να αμφισβητούν τις ικανότητές του, αλλά ο Τεϊσέιρα δεν καταλαβαίνει... Οταν η Σαχτάρ τον απέκτησε το 2010 πολλοί τόνιζαν πως δεν θα αντέξει το κλίμα της Ουκρανίας. Πάλι έπεσαν έξω... «Η Premier League είναι το μεγάλο μου όνειρο». Ο Βασιλιάς της Σαχτάρ είναι έτοιμος να αρχίσει τη νέα του δυναστεία στην Premier League!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα