Πέντε λόγοι για το... αντίο του Μπέιλ!

Πέντε λόγοι για το... αντίο του Μπέιλ!

bet365

Ο Ζιντάν υποσχέθηκε στον Μπέιλ την ίδια στήριξη με αυτή του Μπενίτεθ, αλλά υπάρχουν πέντε λόγοι που κάνουν την αποχώρηση του Ουαλού πιο εύκολη από την παραμονή!

«Καταλαβαίνω πως ο Μπέιλ είναι αναστατωμένος με την αποχώρηση του Μπενίτεθ, όμως του συμπεριφερθώ με την ίδια στοργή» τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης φουντώνουν! Ο Ουαλός ήταν από τους λίγους παίκτες της ομάδας που απογοητεύθηκαν από την απόλυση του Ισπανού κόουτς, αφού ξέρει πως ο Ζιζού δεν θα του δώσει τις ελευθερίες που είχε με τον Μπενίτεθ! Ο βρετανικός Τύπος τονίζει πως ο Μπέιλ επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο Νησί και η Γιουνάιτεντ είναι ο λόγος που μπορεί να τον πείσει για τη μεγάλη επιστροφή! Ποιοι είναι όμως οι πέντε λόγοι που τον φέρνουν ένα βήμα από το να κλείσει την πόρτα του Μπερναμπέου;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – οικογένεια: Θα μείνει ή όχι ο Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ; H Adidas, χορηγός - κολοσσός για τη Μάντσεστερ διαφωνεί με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, ενώ κανείς στον σύλλογο δεν θέλει να δει ξανά τη Γιουνάιτεντ εκτός Champions League! Με ή χωρίς τον Ολλανδό κόουτς, το μπάτζετ θα είναι τεράστιο για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και αρκετοί τονίζουν πως θα δοθεί για έναν παίκτη που θα κάνει την υπέρβαση! Ο Μπέιλ μπορεί να βρει στο Ολντ Τράφορντ τον ηγετικό ρόλο που... δεν έχει στη Ρεάλ, το στυλ του ταιριάζει απόλυτα και ο Ουαλός θέλει να ξαναγίνει ο θεαματικός παίκτης που ήταν στην Premier League. Σύμμαχος της Γιουνάιτεντ στο «κόλπο» για την απόκτηση του Μπέιλ είναι και ο Ράιαν Γκιγκς «Πάντα προσπαθούσα να δω τον Γκιγκς να αγωνίζεται και είναι το είδωλό μου. Θα ήθελα να να κάνω αυτά που έβλεπα. Αυτά που έκανε στο γήπεδο ήταν απίστευτα» είχε τονίσει ο Μπέιλ και πολλοί τονίζουν πως έχει ήδη επαφές με τον Γκιγκς για τη μεταγραφή του! Οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως ο Ουαλός σταρ έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο να γυρίσει στο Νησί κι αυτός δεν είναι άλλος από την οικογένειά του. Η μικρή του κόρη τον έχει... τρελάνει και ο ίδιος θέλει να είναι διαρκώς κοντά της, αλλά στην... Αγγλία!

Σχέση... μίσους: Δεν έγινε ποτέ ο αγαπημένος της εξέδρας, δεν λατρεύθηκε από τους φιλάθλους της Ρεάλ! Οι οπαδοί της περίμεναν τον παίκτη που θα φέρει γκολ, θέαμα και τίτλους, ωστόσο αυτό δεν συνέβη στο βαθμό που «απαιτούσαν» και ο Ουαλός αποδοκιμάσθηκε όσο κανείς άλλος παίκτης της ομάδας. Κανείς δεν ξεχνά τα όσα αντιμετώπισε μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους, όταν και του επιτέθηκαν στο πάρκινγκ! Ο ίδιος δεν ξεχνά και από το καλοκαίρι είχε εκφράσει τάσεις φυγής! Περισσότερα... γαλλικά από χειροκροτήματα έχει εισπράξει ο Μπέιλ, ενώ ελάχιστοι θυμούνται τα 37 του τέρματα σε 71 ματς!

Ράφα Μπενίτεθ: «Με τον Μπενίτεθ δε θα κερδίσουμε τίποτα». Αυτή ήταν η ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Φλορεντίνο Πέρεθ πριν λίγες εβδομάδες. Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων το σκέφτηκε καλά, αποφάσισε να τον ακούσει και φυσικά απέλυσε τον Ισπανό κόουτς. Ισκο, Μπενζεμά, Κριστιάνο, αλλα και αρκετοί παίκτης της Ρεάλ ενθουσιάστηκαν από αυτή την κίνηση, εκτός από τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ηταν άλλωστε, ο... χαϊδέμενος του Μπενίτεθ, ο παίκτης που άλλαζε θέση όταν ήθελε και είχε ελευθερία κινήσεων! Αλλωστε, με τον Ισπανό στον πάγκο ο Μπέιλ δεν αισθανόταν ως... δεύτερο βιολί στην ομάδα πίσω από τον Κριστιάνο. Ο Ουαλός απολάμβανε το ποδόσφαιρο και... περισσότερο την εισήγηση του Μπενίτεθ για πώληση του Ρονάλντο το ερχόμενο καλοκαίρι! Τώρα; Ο Μπέιλ πριν μπει στο γήπεδο θέλει να μιλήσει ξανά με τη διοίκηση

Κριστιάνο – Μπέιλ: «Είναι δυο εντελώς αντίθετοι παίκτες, ο ένας θέλει να είναι μόνο ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, όχι το καλύτερο μοντέλο ή να διαφημίζει τα καλύτερα εσώρουχα. Ο Μπέιλ θα είναι ο καλύτερος παίκτης σε δυο χρόνια» είχε τονίσει ο μάνατζερ του Ουαλού, βάζοντας... φωτιές στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης! Οι σχέσεις τους είναι παγωμένες, η συνεργασία τους θα μπορούσε να είναι μαγική, αλλά ο καθένας προτιμά τον... εαυτό του! Ποιος θα ξεχάσει ένα ματς με την Εσπανιόλ, όταν ο Μπέιλ προτίμησε να σουτάρει από το να πασάσει στον Κριστιάνο «La puta que te pario» ήταν τα... γαλλικά του Πορτογάλου. Αλτρουισμός ένα πολύ σημαντικό συστατικό που... απουσιάζει από τη Ρεάλ! Οι δυο τους έχουν τυπικές σχέσεις, κάτι που τονίζει ο ισπανικός Τύπος διαρκώς και οι εξηγήσεις του Ουαλού στον Πορτογάλο τον Οκτώβριο για τα λεγόμενα του μάνατζέρ του δεν έπεισαν τον τελευταίο!

Επιλογές Ζιντάν: Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να τόνισε πως θα συμπεριφερθεί με την ίδια στοργή στον Μπέιλ, ωστόσο θα κόψει και τις... ελευθερίες του Ουαλού! Παράλληλα, ο Ισκο φέρεται να έβαλε... φρένο στην επιθυμία του για αποχώρηση, αφού ξέρει πως με τον Γάλλο κόουτς δημιουργούνται νέες συνθήκες. Αλλωστε, ο τελευταίος ήταν αυτός που πρότεινε στη Ρεάλ την απόκτηση του Ισκο από τη Μάλαγα, ενώ του μετέφερε πως δεν θέλει να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί είναι πρόθυμος να του δώσει ευκαιρίες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Ζιντάν θέλει τον Ρόις στην ομάδα μόνο...ευχάριστα νέα δεν είναι για τον Μπέιλ!

 

Τελευταία Νέα