Οι 100 καλύτεροι του 2015 (10-9)

Gazzetta team
Οι 100 καλύτεροι του 2015 (10-9)

bet365

To 2015... φεύγει και το FourFourTwo παρουσιάζει τους 100 κορυφαίους παίκτες της χρονιάς. Δείτε ποιοι βρίσκονται στις θέσεις 10 και 9.

10. Άριεν Ρόμπεν

Στη 15η του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αντίπαλοι ακόμα ψάχνουν τρόπους για τον σταματήσουν. Οι τραυματισμοί συνεχίζουν να κάνουν που και που την εμφάνισή τους, όμως σε σχέση με την ηλικία του, η συχνότητα μοιάζει να είναι μικρότερη σε σχέση με το παρελθόν. Παρόλα αυτά, το καλό του διάστημα ήταν ανάμεσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Συνολικά στο 2015 ξεκίνησε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Όλοι, όμως, συμφωνούν σε κάτι: στο πόσο σημαντικός είναι για την Μπάγερν. Η διαπίστωση «No Robben, No Party» συνεχίζει να ισχύει και με το παραπάνω στο Μόναχο. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, ενώ η ελευθερία, που του έχει δώσει ο Γκουαρδιόλα έχει κάνει θαύματα. Ο Ντάγκλας Κόστα είναι το πρώτο βήμα, όμως η Μπάγερν θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αναπληρώσει το κενό του Ολλανδού...

9. Σέρχιο Αγουέρο

Ο Αγουέρο δεν μοιάζει καθόλου με το στυλ των μεγάλων επιθετικών στην ιστορία της Premier League. Αυτό, τον κάνει μοναδικό. Πάντα υπάρχει θέμα στο να αναγνωρίζουν οι οπαδοί την αξία των αντιπάλων τους, όμως ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για τον Αργεντίνο, που απολαμβάνει τον σεβασμό όλων. Όταν είχε δώσει συνέντευξη στο FFT το 2014 είχε μιλήσει για το πόσο απολαμβάνει να περνάει καλά, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο το καταφέρνει, αλλά το κάνει από την καρδιά του. Και φαίνεται ότι έχει βρει την Ιθάκη του στο Μάντσεστερ. Έχει τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού και ενώ μπορεί να πάρει οποιοδήποτε ματς μόνος του, έχεις την εντύπωση ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα. Ο 27χρονος επιθετικός κάνει και τους γύρω του να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο όσο και εκείνος.

Τα τρόπαια μπορεί να έλειψαν το 2015, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο Αγουέρο δεν ήταν καλός. Τον Απρίλιο πέτυχε το 100ό του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα πέτυχε το 26ο του γκολ στην Premier League για την περσινή σεζόν, κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Ακολούθησε το Copa America, με τον Αγουέρο να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην Αργεντινή, σκοράροντας και στον ημιτελικό, πριν γίνει αλλαγή στον χαμένο τελικό. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα εξαιρετικό γκολ στη νίκη με 3-0 επί της Τσέλσι, όμως στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Χωρίς αυτόν, η αποδοτικότητα της Σίτι στην επίθεση δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδια.

*Δείτε εδώ τη λίστα 100-91, εδώ τη λίστα 90-81, εδώ τη λίστα 80-71, εδώ τη λίστα 70-61, εδώ τη λίστα 60-51 και εδώ τη λίστα 50-41 και εδώ τη λίστα 40-31, εδώ τη λίστα 30-21 και εδώ τη λίστα 20-11.

 

Τελευταία Νέα