Ο Ντάνιελ Στάριτζ των επιστροφών! (pics+vids)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ των επιστροφών! (pics+vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ντάνιελ Στάριτζ των επιστροφών! (pics+vids)

bet365

Το FourFourTwo του gazzetta.gr, έψαξε και βρήκε τις στιγμές που ο Ντάνιελ Στάριτζ γίνεται... Terminator και ο Κώστας Ζάλιαρης παρουσιάζει το «i'll be back» που μετουσιώνει κάθε φορά ο ταλαιπωρημένος επιθετικός, επιστρέφοντας με γκολ!

Ο Ντάνιελ Στάριτζ, έπειτα από μόλις 20 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σουόνσι, την περασμένη Κυριακή, όταν και πραγματοποίησε... νέα επιστροφή στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ έπειτα και από το τελευταίο του πρόβλημα τραυματισμού που του είχε στερήσει τη συμμετοχή από το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπορντό, πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ στο «St. Mary's», έπαιξε μια ώρα και σκόραρε δύο φορές!

Πρώτα στο 24' με ωραίο αριστερό σουτ από πολύ πλάγια θέση κι έπειτα στο 29' από... ανεκδιήγητη μπαλιά του Τσαν που τον έβγαλε μόνο του απέναντι από τον Στεκέλενμπουργκ για να πλασάρει με τη μια με το δεξί, σκόραρε δις, στέλνοντας ξανά ένα ηχηρότατο μήνυμα μετά την επιστροφή του.

Κι όμως, το έχει κάνει ακόμα πέντε φορές!

Προτού τα πάρουμε κάπως πιο συγκεντρωμένα από την αρχή τους τα γεγονότα με τις ολικές επαναφορές του Ντάνιελ Στάριτζ, φέτος, το έχει ξανακάνει ήδη, από τις 26 Σεπτεμβρίου σε παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ».

Έχοντας παίξει τελευταία φορά τον Απρίλη του 2015 και έχοντας χάσει ολόκληρο το καλοκαίρι στην προσπάθειά του να επανέλθει, καθυστερώντας πολύ περισσότερο από το εκτιμώμενο αφού (ω, τι έκπληξη) η αποθεραπεία του παρουσίαζε αρνητικά αποτελέσματα, πήρε χρόνο συμμετοχής αρχικά στην εντός έδρας ισοπαλίας με τη Νόριτς (1-1 μια εβδομάδα νωρίτερα), για να πετύχει στη συνέχεια δύο γκολ σε διάστημα 8 λεπτών κόντρα στους «χωριάτες», σε κρίσιμη νίκη με σκορ 3-2, ξεκινώντας βασικός για να αντικατασταθεί στις καθυστερήσεις.

Γυρνώντας, τώρα, στο 2012, στην τελευταία του σεζόν με την Τσέλσι προτού τον Ιανουάριο του 2013 πάρει τη μεταγραφή για το μεγάλο λιμάνι, ο Στάριτζ, είχε αντιμετωπίσει μυϊκό τραυματισμό, είχε μείνει εκτός για έναν μήνα και στις 31/10/2012, σε ντέρμπι Λονδίνου με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ των «μπλε» σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Με το ξεκίνημα της θητείας του στους «κόκκινους», λοιπόν, προέκυψε ένα από τα πολλά θέματα με το γοφό του, έμεινε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες και όταν πλέον κρίθηκε υγιής και έτοιμος να προσφέρει ξανά, στις 17 Φεβρουαρίου 2013, συνείσφερε με γκολ από την άσπρη βούλα στο 71ο λεπτό, στην εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-0 και πάλι επί της Τότεναμ, όπως το είχε κάνει την τελευταία φορά με τη φανέλα της Τσέλσι.

Οι γιορτές του 2013 ήταν άσχημες για τον Στάριτζ, καθώς ήταν εκτός δράσης από τον Νοέμβριο και θα επέστρεφε καλώς εχόντων των πραγμάτων, με το νέο έτος, αλλά όχι στις αρχές του...

Πέτυχε το στόχο του στις 13 Ιανουαρίου του 2014, σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια», σε νέα επικράτηση με μεγάλο σκορ από πλευράς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Το 5-3 για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, τότε, διαμορφώθηκε με τον Άγγλο επιθετικό να σκοράρει στο 84ο λεπτό ώστε να επαναφέρει την ηρεμία στη Λίβερπουλ, που δυο λεπτά νωρίτερα είχε δει τον Γουόλτερς να μειώνει και να προκαλεί άγχος στους «κόκκινους».

Την περσινή σεζόν, επέστρεψε με γκολ στις 31 Ιανουαρίου του 2015, σε παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ... Έχοντας ταλαιπωρηθεί απίστευτα από το καλοκαίρι του 2014 και έχοντας παίξει στις αρχές του Σεπτέμβρη εκείνου του έτους για τελευταία φορά σε φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέναντι στη Νορβηγία, ο Στάριτζ, που κατά την περίοδο της απουσίας του μέχρι το 2015, σε μια από τις χειρότερες περιόδους της επαγγελματικής του καριέρας, αφού κλήθηκε να έρθει αντιμέτωπος τόσο με τον σωματικό πόνο, όσο και με τον ψυχολογικό βλέποντας πως δεν μπορούσε... ν' αγιάσει και να ξεμπερδέψει από τα συνεχή και χρόνια προβλήματα στον μηρό...

Επανήλθε, λοιπόν, στις 31/1/2015 και πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ της εντός έδρας νίκης (2-0) επί της Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, προτού κάνει κάτι αντίστοιχο δύο φορές φέτος, όπως αναφέραμε στις αρχές του κειμένου...

 

Τελευταία Νέα