«Τα τέσσερα καλύτερα της Μπαρτσελόνα»!

Γιώργος Καραμάνος
«Τα τέσσερα καλύτερα της Μπαρτσελόνα»!

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι το 0-4 με τη Ρεάλ δεν είναι το κορυφαίο ματς της δικής του Μπάρτσα. Ας θυμηθούμε το TOP-4, όπως εκείνος το αποκάλυψε…

Ο Λουίς Ενρίκε όταν κάνει δηλώσεις, γουστάρει αυτές να είναι άκρως ποδοσφαιρικές. Δεν τον απασχολούν τα mind games, οι ίντριγκες κάθε τι πέραν της μπαλίτσας. Αυτή τη φορά λοιπόν που άνοιξε το στόμα του, είπε δύο σημαντικά. Το ένα βασικά ήταν αυτονόητο και είχε να κάνει με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου: «Ο Μέσι δεν χρειάζεται να είναι 100% έτοιμος, ώστε να μπορέσει να κάνει τη διαφορά».

Το θέμα βέβαια ήταν το δεύτερο ζήτημα που τον απασχόλησε. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξάφνιασε με την τοποθέτηση του. Σύμφωνα με αυτήν, το 0-4 στο ντέρμπι με τη Ρεάλ δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από τότε που την ανέλαβε. «Για την ακρίβεια, δεν την τοποθετώ ούτε καν στην πρώτη τετράδα», είπε και τους ξέρανε όλους. Ποια είναι λοιπόν τα τέσσερα κορυφαία ματς της Μπάρτσα επί των ημερών του; Ας τα θυμηθούμε με αντίστροφη σειρά, όπως τα κατονόμασε εκείνος…

4. Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 1-3
Και όχι, ούτε καν ο τελικός του περσινού Champions League δεν είναι η καλύτερη ανάμνηση του Λουίς Ενρίκε.

3. Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1
Προτελευταία αγωνιστική στο περσινό πρωτάθλημα και ένα γκολ του Μέσι έδωσε στη Μπάρτσα τη νίκη στο «Βιθέντε Καλδερόν» και ουσιαστικά και τον τίτλο στη La Liga.

2. Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0
Αφού απέκλεισε τη Σίτι, η Μπάρτσα έκανε στα προημιτελικά τα δύσκολα εύκολα κόντρα στην Παρί και στη Βαρκελώνη έστησε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Πόσο φοβερό ήταν το σλάλομ του Ινιέστα στο 1-0!

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 3-0
Δεδομένου και το ποιον είχαν απέναντι τους, εδώ σίγουρα οι Καταλανοί άγγιξαν το τέλειο. Το γκολ του Μέσι με την προσποίηση στον Μπόατενγκ δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Follow me: @jorgekaraman

 

Τελευταία Νέα