Πόσο βρώμικος είναι ο Μίτροβιτς;

Gazzetta team
Πόσο βρώμικος είναι ο Μίτροβιτς;

bet365

Το Stats Zone αναλύει τη νίκη της Αρσεναλ κόντρα στην θερμόαιμη Νιούκαστλ.

Η Αρσεναλ πήρε μία εύκολη νίκη στο Saint James’ Park αφού η Νιούκαστλ πλήρωσε το τίμημα των πολύ σκληρών μαρκαρισμάτων. Με το σουτ του Αλε Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν που κόντραρε στον Κολοτσίνι και πήγε στα δίχτυα του Κρουλ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ με το 0-1 να είναι πολύ πιο άνετο απ’ ότι δείχνει αφού οι γηπεχούδοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά τον Τσεχ. Για τους Magpies αποβλήθηκε ο νεαρός επιθετικός, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς για ανόητη ενέργεια σε βάρος του Φράνσις Κοκλέν στο 16’ δίνοντας συνέχεια στο… βιογραφικό με δύο κίτρινες στα πρώτα του τρία παιχνίδια στην Premier League (όπως φαίνεται και πιο κάτω στα Opta facts). Η Νιούκαστλ τελείωσε το παιχνίδι με 8 από τους 11 βασικούς της να έχουν κίτρινη κάρτα.

Το αποτέλεσμα σημαίνει ότι η Νιούκαστλ παραμένει χωρίς νίκη σε τέσσεριε αγώνες με τον νέο προπονητή, Στιβ ΜακΚλάρεν, στον πάγκο. Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, θα είναι σίγουρα χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, όμως ο Αλσατός θα τα βρει σκούρα όταν κληθεί να απαντήσει για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουν οι παίκτες του όταν βρίσκονται απέναντι από την αντίπαλη εστία. Ο Θίο Γουόλκοτ ήταν ο κύριος υπεύθυνος στο πρώτο μέρος χάνοντας δύο καθαρές ευκαιρίες στο 0-0.


Facts

Η Αρσεναλ έχει πλέον 8 σερί νίκες κόντρα στην Νιούκαστλ στην Premier League.

Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς έχει δει δύο κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα στα τέσσερτα πρώτα παιχνίδια του στην Premier League με την Νιούκαστλ.

Ο Μίτροβιτς αποβλήθηκε στα 15:35. Είδε κίτρινη στα 22 δευτερόλεπτα αφού μπήκε στο πρώτο του ματς και 1:31 στο δεύτερο.

Οι παίκτες της Νιούκαστλ έχουν δει 9 κόκκινες κάρτες από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League.

Η Αρσεναλ έχει κάνει φέτος 54 σουτ (χωρίς αυτά που έχουν μπλοκαριστεί) και έχει πετύχει 3 γκολ από τα οποία τα 2 είναι αυτογκόλ.

Η Νιούκαστλ έχει μόλις 2 νίκες στους τελευταίους 12 εντός έδρας αγώνες στην Premier League (2 νίκες, 4 ισοπαλές, 6 ήττες).

Η Αρσεναλ είναι αήττητη σε 9 επισκέψεις στο Saint James’ Park (5 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει 10 νίκες σε 11 συναντήσεις με τον Στιβ ΜακΚλάρεν στην Premier League (1 ήττα).

 

Τελευταία Νέα