Οι «αρπαγές» της Τσέλσι!

Οι «αρπαγές» της Τσέλσι!

Οι «αρπαγές» της Τσέλσι!

bet365

Ο Πέδρο δεν ήταν η μοναδική... κλεψιά της Τσέλσι, αρκετοί παίκτες έχουν αλλάξει δρομολόγιο και κατέληξαν στο Στάμφορντ Μπριτζ! Από τον Βιάλι στον Χουάν Μάτα

Η Τσέλσι πραγματοποίησε την... αρπαγή της χρονιάς, αφού ο Πέδρο άλλαξε εισιτήριο την τελευταία στιγμή και αντί για Μάντσεστερ προσγειώθηκε στο Λονδίνο. Ο Πέδρο έκανε ντεμπούτο με τη Γουέστ Μπρομ και απέδειξε γιατί τον ήθελε τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μπλε... κλέβουν παίκτες από ομάδες που είχαν εξασφαλίσει το αρχικό οκ! Πέντε μεγάλοι παίκτες άλλαξαν προορισμό στο... 90!

Τζιανλούκα Βιάλι: Ακόμα και χωρίς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι Μπλε ήξεραν να κάνουν... αεροπειρατείες στα deal. Η Ρέιντζερς ήταν μια ανάσα από τον ελεύθερο Τζιανλούκα Βιάλι, τα αφεντικά της ομάδας, Σμιθ - Μάρεϊ βρέθηκαν στην Ιταλία για συνομιλίες και αισιοδοξούσαν πως η Πάρμα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal. Κι ενώ οι σκωτσέζικες εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδο τη συμφωνία, η Τσέλσι είχε αναλάβει δράση και έκλεινε τον παίκτη Ο Βιάλι έστειλε επιστολή στη Ρέιντζερς, όπου τόνιζε πόσο λυπόταν για που δεν θα παίξει στη Σκωτία».

Αριεν Ρόμπεν: «Το Ολντ Τράφορντ είναι το μόνο μέρος στο οποίο θέλει να παίξει ο γιος μου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα μείνει στην PSV. O γιος μου δεν θα πάει στην Τσέλσι» τόνιζε ο πατέρας του Ολλανδού, ενώ ο 19χρονος εξτρέμ είχε πει «Είναι φανταστική επιλογή να παίξω στη Μάντσεστερ». Η PSV... θύμωσε για τις επαφές και η πρόταση της Τσέλσι είχε έρθει τη σωστή στιγμή. Οι Ολλανδοί έριξαν εκεί το βάρος και ο Ρόμπεν... ξέχασε τι είπε, φορώντας έτσι τη φανέλα των Μπλε!

Ομπι Μίκελ: Μια ακόμα μεγάλη ήττα της Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι. Ο διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Τζιλ τόνιζε στο κανάλι της ομάδας πως έχει στα χέρια του τη συμφωνία με τη Λιν, την ομάδα του Μίκελ, ωστόσο οι Λονδρέζοι είχαν κινηθεί πιο γρήγορα και είχαν εξασφαλίσει τις υπογραφές τόσο του παίκτη όσο και των εκπροσώπων του. Ο Σερ Αλεξ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στη Νορβηγία για να λύσει το μυστήριο, αλλά ο Μίκελ ήταν... εξαφανισμένος. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κάνει το come back, αλλά η Τσέλσι με σούπερ συμβόλαιο και 4 εκατ. λίρες στη Λιόν τον έκανε δικό της.

John Obi Mikel

Νικολάς Ανελκά: Μια σειρά από συμφωνίες που είχε κάνει... ανατράπηκαν στο 90' από την Τσέλσι, όπως τον Γενάρη του 2008 με τον Ανελκά! Ο Γάλλος αποχωρούσε από τη Μπόλτον και ήταν κοντά στη Γιουνάιτεντ. Ολοι περίμεναν την επισημοποίηση του deal, αλλά αυτή ήρθε από την Τσέλσι η οποία είχε δαπανήσει 15 εκατ. λίρες. Τελευταία πάντως... γέλασε η Γιουνάιτεντ, αφού ο Ανελκά στον μεταξύ τους τελικό στο Champions League έχασε το πέναλτι!

Χουάν Μάτα: Η Αρσεναλ ήταν το τεράστιο φαβορί για την απόκτηση του Χουάν Μάτα. Οι Λονδρέζοι προσέφεραν στη Βαλένθια 13 εκατ. λίρες, ενώ μετά την πρώτη άρνηση, έκαναν νέα προσφορά που έφτασε τα 18 εκατ. Οι «νυχτερίδες» αρνήθηκαν ξανά, παρά την υπόσχεση των «κανονιέρηδων» για νέα κρούση. Ο λόγος; Μα φυσικά η Τσέλσι, η οποία προσέφερε συνολικά 23 εκατ. και τον έκανε δικό της. Ενα Champions League, δυο φορές παίκτης της χρονιάς, αλλά και 37 εκατ. στα ταμεία από την πώλησή του στη Γιουνάιτεντ!

Η Τσέλσι μπορεί να υπερηφανεύεται πως... άρπαξε από τη Λίβερπουλ τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Γουίλιαν από την Τότεναμ και τον Μαλουντά πάλι από τους «κόκκινους». Τελικά, τα χρήματα δεν είναι το παν, αρκεί να ξέρεις να διαπραγματευτείς...

 

Τελευταία Νέα