Η Μπαρτσελόνα της νέας... τριετίας!

Η Μπαρτσελόνα της νέας... τριετίας!

Η Μπαρτσελόνα της νέας... τριετίας!

bet365

Βιδάλ, Τουράν και... έκπληξη; Η Μπαρτσελόνα έκανε δυο εξαιρετικές προσθήκες, θέλει ακόμα ένα μπαμ, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε είναι ενθουσιασμένος για το γεγονός πως η ομάδα έβαλε τις πινελιές για την παραμονή στην κορυφή!

Το μεταγραφικό παζάρι άρχισε και οι Καταλανοί μπορεί να περιμένουν μέχρι το Γενάρη του 2016 να δουν νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνουν τα... κουμάντα τους για ένα ισχυρό ρόστερ ικανό να κρατήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και της Ισπανίας. Η πρώτη μεταγραφή προκάλεσε αίσθηση εντός συνόρων, η δεύτερη ήταν εκκωφαντική και τρέλανε την Ευρώπη μιας και ο Αρντά Τουράν θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σε ένα εντυπωσιακό σύνολο! Ας δούμε όμως πως θα είναι το ρόστερ των Καταλανών για την επόμενη σεζόν, το οποίο θα έχει και Αλβες, αλλά και.. Λουίς Ενρίκε!


Οι προσθήκες του Βιδάλ και του Αρντά Τουράν άνοιξαν το μεταγραφικό τοπίο για την Μπαρτσελόνα, που περιμένει την εκλογή του νέου της προέδρου στις 18 Ιουλίου. Ο Λουίς Ενρίκε, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τις δύο αυτές νέες αφίξεις στην ομάδα. Και αυτό διότι πιθανές αποχωρήσεις παικτών σαν τους Αντριάνο και Μπαρτρά ή τον Σέρχι Ρομπέρτο δεν έγιναν πράξη. Από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε και η μεταγραφή του Τουράν, δεν αναμένεται άλλη προσθήκη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Αυγούστου.

Ουσιαστικά τι έγινε; Ο Ενρίκε είδε την ομάδα του να ενισχύεται σε δύο θέσεις που ζήτησε παίκτες. Και η ομάδα εκπλήρωσε τις ευχές του με τον Βιδάλ και τον Τουράν. Η πρώτη για το κενό του Ντάνι Άλβες, που όμως τελικώς δέχθηκε την διετή επέκταση του συμβολαίου του και έτσι η πλευρά αυτή έχει καλυφθεί με τον πιο ουσιώδη τρόπο. Ο Τούρκος άσος ήρθε για να δώσει και νέα πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή. Και όλα αυτά μετά το... αντίο του Τσάβι.

ARDA-TURAN-MANŞET-RESİM

Εξάλλου η ποινή που υπάρχει για την Μπαρτσελόνα δεν επιτρέπει σε Βιδάλ και Τουράν να ντεμπουτάρουν πριν την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Επίσης ο Ενρίκε ζήτησε από την ομάδα να μην ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε Ντάγκλας και Αντριάνο. Και αυτό λόγω του περιορισμού που υπάρχει έως την πρωτοχρονιά του 2016.

Ο τεχνικός των Καταλανών έπεισε τον Σέρχι Ρομπέρτο να πάρει τον ρόλο του Μπουσκέτς. Επίσης υπήρξε και το ευχάριστο με τον Μπαρτρά για τον οποίο αποφασίστηκε να συνεχίσει στο Καμπ Νου. Οι Ισπανοί δείχνουν να είναι ξεκάθαροι και απόλυτοι πάνω σε αυτό.

Δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις ή αλλαγές έως το επίσημο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μόνο εάν γίνει κάτι με τον Πέδρο Ροδρίγες. ΄Έτσι το ρόστερ είναι... κλεισμένο δέκα μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία. Αυτό ήθελε ο Λουίς Ενρίκε, αυτό είχε ζητήσει από τη διοίκηση, αν και κανείς δεν αποκλείει ακόμα ένα... μπαμ!

Και κρίνοντας κανείς από το ρόστερ και την δυναμική του η Μπάρτσα είναι σαν να έχει εγγυημένο τρεμπλ έως το 2018!!! Ο μόνος παίκτης του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στις 30 Ιουνίου του επόμενου χρόνου είναι ο Ραφίνια. Όλη η άλλη ομάδα έχει τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα συμβολαίων.

Οι Ντάνι Άλβες, Μπαρτρά και Αντριάνο είναι οι επόμενοι της... σειράς με συμβόλαιο έως το 2017. Μέχρι το 2018 είναι... δεμένοι οι Κλαούντιο Μπράβο, Μασεράνο, Ματιέ, Ινιέστα, Μέσι και Νεϊμάρ. Μέχρι το 2019 οι Τερ Στέγκεν, Ντάγκλας, Πικέ, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Πέδρο και Σουάρες. Μόνο δύο παίκτες έχουν κάνει συμβόλαια πενταετούς διάρκειας. Πρόκειται για τους Βιδάλ και Ζόρντι Άλμπα. Όσο για τον Λουίς Ενρίκε τον Ιούνιο είχε επεκτείνει το deal του με την ομάδα για ακόμα δύο χρόνια.

 

Τελευταία Νέα