Ντέρλις Γκονζάλες όπως... Πάκο Αλκάθερ

Ντέρλις Γκονζάλες όπως... Πάκο Αλκάθερ

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος δε συγκρίνει τις επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά τις τραγικές στιγμές που έζησαν, μετά από μια μεγάλη χαρά που πήραν εντός αγωνιστικού χώρου.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελευταίου χρονικά προημιτελικού του Κόπα Αμέρικα, ο άνθρωπος που κράτησε ζωντανή την Παραγουάη στην κανονική διάρκεια και στη διαδικασία των πέναλτι την οδήγησε σε μια επική πρόκριση επί της Βραζιλίας, έζησε το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων. Από τη μια ήταν ο ήρωας της χώρας του και από την άλλη ζούσε ένα οικογενειακό δράμα. Ο θείος του έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας καρδιακής προσβολής, την ώρα της... μεγάλης χαράς. Δεν είναι, όμως, μόνο ο Ντέρλις Γκονζάλες, που υπέστη το σοκ της είδησης του θανάτου ενός συγγενικού του προσώπου, αμέσως μετά τη λήξη ενός αγώνα. Και μάλιστα, ενός αγώνα, που του έδωσε τεράστια χαρά.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και ο επιθετικός της Βαλένθια, Πάκο Αλκάθερ. Ήταν Αύγουστος του 2011, με τον Ισπανό φορ να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο βήμα και από τη δεύτερη ομάδα των «νυχτερίδων» να αναρριχηθεί στην πρώτη. Στις 12 του μήνα και λίγες ημέρες πριν ο ίδιος κλείσει τα 18 του χρόνια (γεννημένος στις 30/8/1993), η Βαλένθια δίνει φιλικό προετοιμασίας με τη Ρόμα στο Μεστάγια. Τελικό αποτέλεσμα 3-0 υπέρ των Ισπανών, με τον Αλκάθερ να σημειώνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Η ικανοποίηση τεράστια, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γονείς του στην εξέδρα. Μαζί με αυτούς, ο 18χρονος Αλκάθερ αποχωρεί από το γήπεδο και κάπου εκεί έρχεται... το σοκ. Ο πατέρας του σωριάζεται στο έδαφος, εξαιτίας καρδιακής προσβολής. Οι γιατροί προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή και η χαρά του άσου της Βαλένθια μετατρέπεται σε οδύνη εξαιτίας του χαμού του πατέρα του. Όπως με τον Ντερλίς Γκονζάλες και τον θείο του...

 

Τελευταία Νέα