Reo-Coker: Ταχύτητα, δύναμη και αντοχή

Gazzetta team
Reo-Coker: Ταχύτητα, δύναμη και αντοχή

bet365

Ανέβασε, με τις ασκήσεις που σου δίνει ο Reo-Coker, τα παραπάνω προσόντα ένα επίπεδο πιο ψηλά.

Εμπόδια / Πολυμετρικές ασκήσεις

Για να μπορέσουν οι αθλητές να αυξήσουν την έκρηξή τους. Ποδοσφαιριστές όπως ο Steve Gerrard, και ελπίζω και εγώ, βασιζόμαστε στο ότι με την έκρηξή μας μπορούμε να αποφύγουμε τον αντίπαλό μας. Χρησιμοποίησε μικρά εμπόδια τα οποία να μην είναι μακριά το ένα από το άλλο και πήδα τα χωρίς φόρα με τα γόνατα ενωμένα προσπαθώντας μετά από κάθε φορά να αυξάνεις το ύψος του άλματος.

Εκρηκτικό άλμα

«Αυτή η άσκηση είναι παρόμοια με την προηγούμενη και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να αυξήσεις την ικανότητα σου στο να πετύχεις μια δραστική έκρηξη. Από σημείο στάσης σκύψε χαμηλά στους μηρούς και πήδηξε όσο πιο ψηλά μπορείς. Επανέλαβε το άλμα προσπαθώντας κάθε φορά να πηδήξεις πιο ψηλά από την προηγούμενη».

Μικρά σπριντ

«Δημιούργησε συνθήκες πραγματικού αγώνα»

Τα «σκυλάκια» είναι ένα παλιομοδίτικο παιχνίδι και σημαίνει μικρά σπριντ. Εσύ λοιπόν τοποθέτησε τους κώνους σε απόσταση δυο μέτρων μεταξύ τους και σε σχήμα «διαμαντιού»(ισόπλευρου πολυγώνου). Τρέξε από κώνο σε κώνο δυνατά όπως θα έκανες σε ένα παιχνίδι αλλάζοντας συνεχώς κατεύθυνση.

Από κώνο σε κώνο

«Περισσότερες πολυμετρικές για τον αγώνα».

Τοποθέτησε τους κώνους συμμετρικά τον έναν από τον άλλον. Από θέση στάσης άρχισε να πηδάς από τον έναν στον άλλον. Άλλαζε κατεύθυνση διατηρώντας το ρυθμό σου και κάθε φορά προσπάθησε να πηδάς πιο ψηλά και πιο δυνατά από την προηγούμενη. Αυτό βοηθάει και στην αύξηση της ταχύτητας και αυτό θα το διαπιστώσεις μέσα στον επόμενο αγώνα σου. Είναι πολύ σημαντικό οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές να είναι και αθλητές. Δε μπορούν όλοι να σπρώχνονται μέσα στο γήπεδο από τους συμπαίκτες τους. Όλοι στην ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί και να έχουν υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Προσπάθησε να είσαι και εσύ ένας από αυτούς.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

 

Τελευταία Νέα