Tα 400 γκολ του Μέσι! (infographics+vids)

Tα 400 γκολ του Μέσι! (infographics+vids)

Θάνος Σαρρής
Tα 400 γκολ του Μέσι! (infographics+vids)

bet365

O Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 400 γκολ με τη Μπαρτσελόνα και το FourFourTwo του gazzetta.gr τα παρουσιάζει με τέσσερα Infographics!

Ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει βαλθεί να γράψει το μύθο του με όσο πιο μεγάλα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του ποδοσφαίρου! Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ματς με τη Βαλένθια και έφτασε τα 400 γκολ!

Ο ίδιος, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook τόνισε πως «ελπίζω να πετύχω πολλά περισσότερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα», δείχνοντας έτοιμος να... ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη, βγάζοντας εκπληκτικούς συνδυασμούς με τους Νεϊμάρ και Σουάρες στην επιθετική τριπλέτα - φωτιά της Μπαρτσελόνα!

Το gazzetta.gr, παρουσιάζει σε τέσσερις «πίτες» τα πάντα για τα 400 γκολ του Μέσι! Οι διοργανώσεις στις οποίες τα σημείωσε, η κατανομή τους ανά σεζόν, ο τρόπος με τον οποίο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς και πόσα από αυτά μπήκαν στο Καμπ Νόου και πόσα εκτός! Δείτε τους μέσους όρους του σε γκολ και ασίστ!

 

Τελευταία Νέα