Δεν μπορεί με τους μεγάλους η Ρεάλ (vids)

Δεν μπορεί με τους μεγάλους η Ρεάλ (vids)

bet365

Μετά και την ήττα στο Clasico, οι Μαδριλένοι έχουν μόλις 3 από τους 15 πιθανούς βαθμούς με Μπάρτσα, Ατλέτικο, Βαλένθια και το «FFT» του gazzetta.gr καταγράφει τη δυσκολία τους στα ντέρμπι.

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε ότι τους τίτλους τους παίρνουν οι ομάδες που δεν κάνουν γκέλες με τους μικρότερους αντιπάλους. Στην περίπτωση της φετινής Ρεάλ όμως δεν φαίνεται να ισχύει το εν λόγω αξίωμα. Οι Μαδιλένοι έχουν ξεκάθαρο πρόβλημα στα μεγάλα ματς εντός συνόρων. Κόντρα στις ομάδες που μαζί με εκείνους συνθέτουν την πρώτη τετράδα της Primera Division, είναι άκρως αναποτελεσματικοί.

Απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Βαλένθια έχουν μόλις μία νίκη σε πέντε αναμετρήσεις. Δηλαδή έχουν πάρει μόνο τρεις από τους διαθέσιμους 15 βαθμούς και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας και το που και πως έχει χάσει το προβάδισμα κορυφής που είχε. Αυτή η μία νίκη της Ρεάλ, είναι το Clasico (3-1) του πρώτου γύρου.

Είχε προηγηθεί η ήττα από την Ατλέτικο εντός (2-1), από την οποία διασύρθηκε με 4-0 στο «Βιθέντε Καλδερόν». Ακόμα και στο «Μεστάγια», όπου προηγήθηκε, είδε τη Βαλένθια να της κάνει την ανατροπή (2-1). Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα τέσσερα φετινά ματς με τους Ροχιμπλάνκος σε Σούπερ Καπ (το πήρε η Ατλέτικο) και Κύπελλο (πρόκριση Ατλέτικο), τότε βγαίνει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα όσον αφορά την προετοιμασία και τη συμπεριφορά της Ρεάλ στα ντέρμπι…


Ρεάλ – Ατλέτικο 1-2 (3η αγ.)

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-1 (9η αγ.)

Βαλένθια – Ρεάλ 2-1 (17η αγ.)

Ατλέτικο – Ρεάλ 4-0 (22η αγ.)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 2-1 (28η αγ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Καραμάνος
Γιώργος Καραμάνος