Ρεάλ: Τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του Κασίγιας

Γιώργος Κοντογεώργης Γιώργος Κοντογεώργης
Ρεάλ: Τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του Κασίγιας

bet365

Ο Γιώργος Κοντογεώργης γράφει για τρεις τερματοφύλακες που είναι υποψήφιοι να πάρουν τη θέση του Ικερ Κασίγιας την επόμενη σεζόν στην Ρεάλ.

Τα τελευταία χρόνια έχει αμφισβητηθεί όσο κανένας στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Πέρα από το ότι κατηγορήθηκε πως διαρρέει πληροφορίες από τα αποδυτήρια, τέθηκαν σε συζήτηση οι ικανότητές του κάτω από τα δοκάρια. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε βασικούς τους Αντόνιο Αδάν και Ντιέγο Λόπεθ και την επιλογή του -βάσει και αγωνιστικών κριτηρίων- στήριξε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος με το που βρέθηκε στο τιμόνι του κλαμπ έδωσε και αυτός τα γάντια στον Ντιέγο Λόπεθ. Κακά τα ψέματα, αν ο Ικερ ήταν ακόμα Αγιος, δεν θα είχε χάσει τη θέση του και μάλιστα από δύο διαφορετικούς προπονητές. Οι πραγματικά μεγάλες επεμβάσεις έχουν χρόνια να γίνουν, η ασφάλεια είναι κάτι που έχουν καιρό να νιώσουν οι συμπαίκτες του και όταν ο αντίπαλος βρίσκεται σε θέση να εκτελέσει είναι ελάχιστες οι φορές που δεν πανηγυρίζει. Ο ίδιος δείχνει να καταλαβαίνει ότι ο χρόνος του τελειώνει. Ακολουθούν οι τρεις τερματοφύλακες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τον αντικαταστήσουν...

Νταβίδ Ντε Χέα
Στη συνείδηση των περισσότερων ο 24χρονος, είναι ο φυσικός διάδοχος του Ικερ. Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θέλει τον καλύτερο Ισπανό πορτέρο αυτή τη στιγμή να γίνει κάτοικος Μπερναμπέου μέχρι το τέλος της καριέρας του. Κάπως έτσι έχουν πάρει φωτιά τα σενάρια τους τελευταίους μήνες και επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις στην πραγματικότητα αφού ο Ντε Χέα έχει να αρνηθεί να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην Νο1 της Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της As δεν είναι ικανοποιημένος με τη ρήτρα αποδέσμευσης των 65 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να συμφωνήσει για επέκταση έχει απαιτήσει να κατέβει στα 30 εκατ. ευρώ. Φαντάζει πλέον σαν το επόμενο «μπαμ» ο Ντε Χέα, ο οποίος έχει βελτιωθεί θεαματικά από την άφιξή του στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι σήμερα, έχει αναπτυχθεί σωματικά και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες μέσα από ένα σύνολο γεμάτο πανάκριβα αστέρια.

Ούγκο Γιορίς
Κοινό με τον Ντε Χέα έχει ο Ούγκο Γιορίς. Ο Γάλλος εκτός από το ότι βρίσκεται στην ίδια λίστα με τον Ισπανό, έχει καταφέρει να γίνεται ο πιο σταθερός και ποιοτικός παίκτης σε μία ομάδα στην οποία οι περισσότεροι έχουν κοστίσει αρκετά. Ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή στο Λονδίνο και τις καθημερινές συνήθειες όπως είναι η επίσκεψη στη βιβλιοθήκη. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα πέντε χρόνια. «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σαν στο σπίτι σου και η οικογένειά μου είναι καλά εδώ».

Ομως το μέλλον του μπορεί να είναι μακριά από την Τότεναμ. Οι Σπερς φέρονται να είναι διατεθειμένοι να κάνουν cash-in για τον αριστεροπόδαρο keeper αν είναι να πάρουν 25 εκατ. λίρες, η Ρεάλ ενδιαφέρεται και με τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες από τις μεταγραφές Μόντριτς-Μπέιλ, όλα φαίνονται πιο εύκολα. Η συμμετοχή στο Champions League είναι ένας στόχος για τον πρώην τερματοφύλακα της Λιόν και ίσως ο συντομότερος δρόμος για να τον πετύχει είναι προς την Μαδρίτη.

Κέιλορ Νάβας
«Η ευκαιρία του μπορεί να έρθει ανα πάσα στιγμή». Ο Κάρλο Αντσελότι, όπως έχει πει ο ίδιος ο Νάβας, του δίνει καθημερινά κίνητρα για να συνεχίσει να δουλεύει και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Υστερα από ένα μαγικό Mundial με την Κόστα Ρίκα αποκτήθηκε από την Ρεάλ αντί 10 εκατ. ευρώ από την Λεβάντε και δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε μετρημένα ματς σε Primera Division και Champion League, όμως ο ανταγωνισμός είναι κάτι που του αρέσει και έχει κάνει σαφές ότι είναι πολύ χαρούμενος στο Σαντιάγο Μπερναμπέου παρότι βρίσκεται στον πάγκο. Αν οι Μερένγκες δεν καταφέρουν να πετύχουν καλό deal για κάποιον εκ των Ντε Χέα-Γιορίς, δεν θα πρέπει να κοιτάξουν μακριά για να αντικαταστήσουν τον Κασίγιας. Η λύση βρίσκεται στον πάγκο, ο Κέιλορ Νάβας περιμένει την ευκαιρία του...

Follow me: Giorgio_Oddo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Κοντογεώργης
Γιώργος Κοντογεώργης