Μάρτιν Παλέρμο: «Το ωραιότερο γκολ μου» (vid)

Gazzetta team
Μάρτιν Παλέρμο: «Το ωραιότερο γκολ μου» (vid)

bet365

Ο Μάρτιν Παλέρμο θυμάται στο FourFourTwo το απίστευτο γκολ που είχε πετύχει με κεφαλιά από τα 40 μέτρα.

Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο τα γκολ με κεφαλιά να θεωρούνται θρυλικά. Από την άλλη, όμως, δεν είναι καθόλου συχνό κάποιος να το κάνει από τα 40 μέτρα! Ο «El Loco» Μάρτιν Παλέρμο είχε τη φήμη του καλού κεφαλοσφαιριστή σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και στα 35 του είχε την τύχη να κάνει αυτό που χαρακτηρίζει ως «ίσως το ωραιότερό μου γκολ».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπόκα εξηγεί: «Ένα από τα χαρίσματά μου ήταν ότι πάντα έβρισκα νέους τρόπους για να σκοράρω. Δεν ήταν κάτι που έψαχνα, απλά συνέβαινε. Ένα ψαλιδάκι, ένα πέναλτι που γλίστρησα και χτύπησα την μπάλα και με τα δύο πόδια (ακόμη κι έτσι μπήκε), μία κεφαλιά και εκείνη τη βραδιά απέναντι στην Βελές ακόμη ένα ιδιαίτερο γκολ στη συλλογή μου».

«Το σκορ ήταν στο 2-2 στο κατάμεστο Bombonera με λιγότερο από 20’ να απομένουν για το τέλος. Έγινε μία μακρινή μπαλιά από την άμυνα, ο Γκαϊτάν πήγε μπροστά για να πιέσει τον τελευταίο αμυντικό και ο γκολκίπερ της Βελές, Μοντόγια, αναγκάστηκε να βγει για να διώξει με τα πόδια».

«Η μπάλα ήρθε ακριβώς εκεί που βρισκόμουν, κοντά στη μεσαία γραμμή. Ενστικτωδώς προσπάθησα να κάνω την κεφαλιά προς την κενή εστία, καθώς ο Μοντόγια ήταν εκτός θέσης. Ήταν πραγματικά μαγικό να βλέπω την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, καθώς είχε πάρει παράξενη τροχιά και φοβόμουν ότι θα χτυπούσε στο δοκάρι».

«Έβγαλα την μπλούζα μου και πανηγύρισα με όλους τους οπαδούς, με τα χέρια μου ανοιχτά. Ήταν σημαντική νίκη, καθώς υπήρχαν φήμες ότι ο προπονητής μας, Άλφιο Μπασίλε, θα υπέβαλε την παραίτησή του αν δεν κερδίζαμε. Μετά από εκείνο το αποτέλεσμα, έμεινε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα