Στάνκοβιτς: «Το γκολ του αιώνα» (vid)

Στάνκοβιτς: «Το γκολ του αιώνα» (vid)

Gazzetta team
Στάνκοβιτς: «Το γκολ του αιώνα» (vid)

bet365

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς θυμάται στο FourFourTwo το καλύτερο γκολ στην καριέρα του με σουτ από τα 54 μέτρα.

Έχοντας πετύχει 9 γκολ στα πρώτα 3 εντός έδρας ματς της σεζόν, πολλοί θεωρούσαν ότι η Τζένοα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές, που έπαιζαν χωρίς τους Ετό και Μιλίτο.

Οι νερατζούρι, όμως, αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί για τους Γενοβέζους και είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο.

«Όταν με ρωτάνε για το καλύτερό μου γκολ, όλοι γνωρίζουν την απάντηση εκ των προτέρων. Ο Αμέλια, τότε τερματοφύλακας της Τζένοα, δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα. Έτσι, ήταν σε λάθος θέση. Πολύ λάθος. Ήμουν στη μεσαία γραμμή στα δεξιά και ήμουν τυχερός, καθώς η μπάλα ήρθε σε μένα. Μπόρεσα να κάνω απευθείας το βολέ. Θυμάμαι τον ήχο να είναι υπέροχος και την μπάλα να… πετάει. Ήταν γκολ!

Οι συμπαίκτες μου και ο Μουρίνιο… τρελάθηκαν! Πανηγύρισα, βάζοντας τα χέρια στα μάτια μου σαν κιάλια. Ήταν σαν να έλεγα: κοιτάξτε πόσο μακριά την έστειλα! Ήταν όντως μακριά: περίπου 54 μέτρα! Όμως δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Είχα πετύχει ένα παρόμοιο γκολ και στην Γιουγκοσλαβία, όμως δυστυχώς δεν υπήρχε τηλεόραση. Αν ήταν ο Μέσι ή ο Ρονάλντο, θα ήταν το γκολ του αιώνα, όμως δεν πειράζει. Είμαι ικανοποιημένος», είπε στο FourFourTwo ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

 

Τελευταία Νέα