Ο Ντούνγκα χτίζει, ο Νεϊμάρ ωριμάζει!

Gazzetta team
Ο Ντούνγκα χτίζει, ο Νεϊμάρ ωριμάζει!

bet365

Μετά το ταπεινωτικό... τέλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βραζιλία καλείται με υπομονή να χτίσει ξανά και να ανακάμψει. O Ντούνγκα επέστρεψε στον πάγκο και ο Νεϊμάρ πιο ώριμος από ποτέ...

Ο Νεϊμάρ παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του να διασύρονται από τη Γερμανία, να οδηγούνται σε κατάρρευση μετά και το 3-0 από την Ολλανδία, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να βοηθήσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού.

Το τέλος του εφιάλτη έφερε τον Ντούνγκα ξανά στον πάγκο της ομάδας στη θέση του Λουίς Σκολάρι. Ωστόσο, ο σταρ της Μπαρτσελόνα συνιστά υπομονή, τονίζοντας πως θα χρειαστεί χρόνος για την ομάδα ώστε να εξοικειωθεί με μια αλλαγή στον πάγκο. «Είναι δύσκολο να αλλάξουν όλα, αφού είχαμε μόλις μια εβδομάδα μαζί» τόνισε ο Νεϊμάρ ο οποίος επέστρεψε με γκολ στη φιλική νίκη επί της Κολομβίας.

«Είμαστε ετοιμοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ακούμε αυτά που μας ζητά και το κάνουμε, αφού έτσι θα βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας».

Ο Νεϊμάρ είναι πλέον ο αρχηγός της Βραζιλίας και ο ίδιος φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. «Αλλαξαν πολλά για μένα τον τελευταίο καιρό. Εχω μάθει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Εχω μεγαλώσει πολύ και έγινα επαγγελματίας. Εχω μαθει τόσα πολλά από μεγαλύτερους συμπαίκτες μου από την Εθνική, αλλά και τη Μπαρτσελόνα. Νιώθω πως έχω αλλάξει πολύ...»

 

Τελευταία Νέα