Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής: Τι θα φέρουν

Gazzetta team
Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής: Τι θα φέρουν

bet365

Το FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει τι θα φέρουν οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην Premier League.

Ντάνι Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

Οι οπαδοί της Άρσεναλ παρακαλούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βενγκέρ να αποκτήσει επιθετικό και οι… προσευχές τους εισακούστηκαν. Στο περίπου…

Ο Γουέλμπεκ υπέγραψε, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βάζει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της, και μπήκε στη λίστα των λίγων παικτών, που έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες. Η μεταγραφή απογοήτευσε πολλούς από τους οπαδούς των κανονιέρηδων, που θα προτιμούσαν κάποιον άλλον, όμως ο 23χρονος επιθετικός καλείται να τους αποδείξει λάθος.

Ο Γουέλμπεκ άφησε την Γιουνάιτεντ σε αναζήτηση περισσότερων λεπτών συμμετοχής στην αγαπημένη του θέση στην κορυφή της επίθεσης. Στους κόκκινους διάβολους έπαιζα ελάχιστα εκεί, όμως όταν το έκανε το ρεκόρ του ήταν πολύ καλό. Στο περσινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα για παράδειγμα δέχθηκε μόλις 5 πάσες στην περιοχή, όμως κατάφερε να σκοράρει δύο φορές.

Ραδαμέλ Φαλκάο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αφού βρέθηκε στο στόχαστρο των Ρεάλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και… όλων των υπόλοιπων ΕΚΤΟΣ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο τέλος οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του. Ακόμη μία μεταγραφή, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο δανεισμός του Φαλκάο κάνει την ομάδα του Φαν Χάαλ την πληρέστερη επιθετικά με την παρουσία του Κολομβιανού, του Ρούνεϊ και του Φαν Πέρσι.

Μόλις πρόσφατα ανάρρωσε πλήρως από τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, κάτι που αφήνει ερωτηματικά για το μελλοντικό επίπεδο των εμφανίσεών του, όμως είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε. Ένας πραγματικά επιθετικός παγκόσμιας κλάσης και ένας από τους λίγους που όντως θεωρούνται ως «αναβάθμιση» στο δίδυμο Ρούνεϊ-Φαν Πέρσι.

Ντάλεϊ Μπλιντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν τον Φαλκάο και αυτό οδήγησε στο να περάσει κάτω από το… ραντάρ. Η μεταγραφή του Ολλανδού, όμως, ίσως αποδειχθεί τόσο χρήσιμη όσο και του Κολομβιανού. Μπορεί να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο κέντρο της και στην μεσαία γραμμή.

Ο 24χρονος – μαζί με τον Ρόχο – θα βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρει επιτέλους η Γιουνάιτεντ ισορροπία στην άμυνα. Ο Μπλιντ ψηφίστηκε παίκτης της σεζόν στην Ολλανδία, πριν εντυπωσιάσει στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Μπενζαμέν Σταμπουλί (Τότεναμ)

Η Τότεναμ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, προσπαθώντας να αποκτήσει τον Σνέιντερλεν από την Σαουθάμπτον, όμως από την στιγμή που η τελευταία ήταν ανένδοτη, αποφάσισε να στραφεί στη λύση του Σταμπουλί.

Το παιχνίδι του 24χρονου μοιάζει πολύ με εκείνο του συμπατριώτη του, όμως υστερεί στις επιθετικές αρετές. Σε 115 ματς στην Ligue 1 έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ και έχει δώσει μόλις 5 ασίστ με την Μονπελιέ. Την προηγούμενη σεζόν η άμυνα της Τότεναμ έδειχνε ευάλωτη σε πολλές περιπτώσεις και ο Σταμπουλί αναμένεται να βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Τόμπι Αλντερβέιρελντ (Σαουθάμπτον)

Ο 25χρονος αμυντικός ήταν πολύ δύσκολη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την Σαουθάμπτον και έχει πολλά να αποδείξει. Ο Βέλγος δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν με την Ατλέτικο στην Ισπανία, όμως κατάφερε να δείξει ψήγματα του ταλέντου του.

Μπορεί να παίξει είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στο δεξί άκρο, εκεί που συνήθως παίζει στο Βέλγιο. Στο ματς με τις ΗΠΑ για τους «16» του Μουντιάλ έδειξε και τις επιθετικές του αρετές. Παράλληλα, όμως, δεν παραμέλησε και τα αμυντικά του καθήκοντα, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν ο Αλντερβέιρελντ βρει ξανά τον καλό του εαυτό, ο Λόβρεν θα ξεχαστεί γρήγορα.

Ρίκι Άλβαρες (Σάντερλαντ)

Ο Πογιέτ ελπίζει ότι θα καταφέρει να αναδείξει όλο το ταλέντο του Αργεντίνου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παλεύει να το δείξει. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Βελές υπέγραψε στην Ίντερ το καλοκαίρι του 2011, όμως οι εμφανίσεις του στο Μιλάνο του έδωσαν το δικαίωμα για μόλις 7 συμμετοχές με την Αργεντινή. Κανένας δεν αμφισβητεί τις δυνατότητές του, με το φονικό αριστερό πόδι και την διορατικότητά του, όμως εκείνο που του λείπει είναι η σταθερότητα.

Εξαιρετικός ντριμπλέρ, ο Άλβαρες κατάφερε να κάνει 77 επιτυχημένες ντρίμπλες πέρυσι στην Serie A και δείχνει ικανός να κάνει μεγάλη ζημιά, παίζοντας πίσω από τον επιθετικό. Στο ντέρμπι με την Γιουβέντους τον περασμένο Οκτώβριο δημιούργησε 4 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Στη νίκη 7-0 επί της Σασουόλο είχε 4 σουτ εντός εστίας, ενώ δημιούργησε και άλλες 3 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, έχοντας μάλιστα 8 στις 11 επιτυχημένες ντρίμπλες.

 

Τελευταία Νέα