Η Σελεσάο... καταρρέει!

Η Σελεσάο... καταρρέει!

Η Σελεσάο... καταρρέει!

bet365

Ο Τιάγκο Σίλβα λύγισε, οι Βραζιλιάνοι ξέσπασαν σε λυγμούς και ο Σκολάρι... τρέχει με την ψυχολόγο να κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Ο Χάρα στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, η Βραζιλία παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, αλλά οι παίκτες της καταρρέουν. Η στάση τους κάνει τον γύρο του κόσμου και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη Σελεσάο… Ο Τιάγκο Σίλβα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά την απομόνωσή του και τα κλάματά του. Συμπεριφορά που έγειρε ερωτήματα για την συναισθηματική κατάσταση της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένας παλιός αρχηγός κριτίκαρε τον τωρινό: «Έπρεπε να είναι στο κέντρο του γηπέδου για να φωνάζει προς τους συμπαίκτες του και να τους εμψυχώνει πριν τα πέναλτι». Ο διεθνής αμυντικός περπάτησε μαζί με τον Φελίπε Σκολάρι στο γήπεδο του Μινεϊράο την Παρασκευή. Είχε…αδειάσει ψυχολογικά. Προσπάθησε να απαλλαγεί από την ένταση και το άγχος που τον καταδίωκαν. Το Σάββατο με γεμάτο γήπεδο έπρεπε να κρατήσει μακριά του αυτή την πίεση, που έφτασε στο ανώτερο δυνατό σημείο στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Τιάγκο Σίλβα ρωτήθηκε για το εάν θα ήταν ο τελευταίος που θα χτυπούσε τα πέναλτι και τράβηξε την προσοχή όλων στο Μινεϊράο όταν απομακρύνθηκε από τους συμπαίκτες του πριν τα πέναλτι. Η στάση του εξέπληξε αρνητικά τους φιλάθλους, τους πρώην παίκτες του και ακόμα και τον παλιό αρχηγό, Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες, που είχε σηκώσει το τρόπαιο του 1970.

Ο αμυντικός της Παρί έκανε χρήση των social media χθες για να απαντήσει στην κριτική που του ασκήθηκε τονίζοντας απλά πως θέλει να μείνει μόνος. Να κάθεται δίπλα στην μπάλα και να προσεύχεται. Ο ίδιος έκλαψε το Σάββατο. Λίγοι κατάλαβαν τι έγινε και το τι περνάει. Ο Τόρες από την άλλη ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να δει τους Βραζιλιάνους άσους σε σαφώς καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου και του Τιάγκο.

Διευκρίνισε πως ο αρχηγός είναι ο πρώτος εμψυχωτής της ομάδας και όχι αυτός που φεύγει μακριά. Το θέμα αυτό προβλημάτισε και τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι και την ψυχολόγο Ρετζίνα Μπραντάο, που δουλεύει μαζί με τους παίκτες από τις 26 Μαΐου. Ο Σκολάρι αναγνωρίζει πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και ότι ακόμα και οι πιο πεπειραμένοι παίκτες νιώθουν για τα καλά την πίεση ενός Μουντιάλ. Εξάλλου δεν ξεχνιούνται και τα δάκρυα του Νεϊμάρ μετά το τέλος των πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα