Οι μετοχές τους στα ύψη!

Gazzetta team
Οι μετοχές τους στα ύψη!

bet365

Πήραν λίγο από τη λάμψη του Μουντιάλ και έξι παίκτες είδαν τις ποδοσφαιρικές τους μετοχές να φτάνουν στα ύψη. Εξι πρόσωπα που... τρελαίνουν και περιμένουν μεταγραφές σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα!

Γκιγιέρμο Οτσόα (Μεξικό /Γκολκίπερ): Αν και δύσκολο να το πιστέψει κανείς, ο Γκιγιέρμο Οτσόα δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τα γκολπόστ της ομάδας. Ηταν φανταστικός κόντρα στη Βραζιλία, μπορεί να μην έχει έξι δάχτυλα, αλλά η μπάλα κολλάει στα χέρια του. Ελεύθερος πλέον από την Αζαξιό, έχει στα χέρια του προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, αλλά και από τη Μπαρτσελόνα.

Ντάλεϊ Μπλιντ (Ολλανδία αμυντικός/μέσος): Ο γιος του θρυλικού άσου του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ, Ντάλεϊ έχει εντυπωσιάσει στο Παγκόσμιο αυτό Κύπελλο. Είναι ευέλικτος, αθλητικός, δουλευταράς στο γήπεδο και ικανότατος στο να κρατάει την μπάλα στα πόδια του. Ο Μπλιντ αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Δεν προξενεί έκπληξη ότι συνδέθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, που είναι η νέα ομάδα του προπονητή του στην Εθνική, Λουίς Φαν Χάαλ. Η πάσα του στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι δημιούργησε ένα από τα γκολ κόντρα στην Ισπανία στο τουρνουά. Ο Μπλιντ έχει 3 ασίστ σε 2 ματς. Έχει δώσει όσες ασίστ έχει δώσει και ο Γιόχαν Κρόϊφ (3 ασίστ σε 7 ματς).

Ένερ Βαλέντσια (Ισημερινός, επιθετικός): Είναι ο αδιαμφισβήτητος σταρ του Εκουαδόρ. Ο ηγέτης της ομάδας σε μία πολύ καλή πορεία έως τώρα. Ο Βαλένσια ήταν αναμενόμενο να παίξει τόσο καλά, τουλάχιστον έτσι όπως τον σκέφτονταν όλοι εκείνοι που τον ήξεραν πολύ καλά. Ένας παίκτης του οποίου το όνομα «έπαιξε» πολύ για ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι γρήγορος και καλός... μπουκαδόρος. Ο άσος της Πατσούκα μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, πλάγια αλλά και σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Βαλένσια που ήταν παλιά εργάτης σε αγρόκτημα τώρα έχει βάλει έξι γκολ στα τελευταία επτά ματς του Εκουαδόρ και ενώ επιβεβαίωσε την φόρμα του και με τις Ονδούρες.

Τζόελ Κάμπελ (Κόστα Ρίκα, φορ): Ο 21χρονος άσος είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει με τον δικό του τρελό τρόπο το γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη. Ο Αρσέν Βενγκέρ από την άλλη τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση και τονίζει «Τον θέλω στην προετοιμασία». Ο Κοσταρικανός φορ ήταν πάντα επικεντρωμένος στην Άρσεναλ όμως τα προβλήματα που είχε με την άδεια εργασίας του και δεν φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί τελείως δεν του επέτρεπαν να παίξει στους «κανονιέρηδες». Στον Ολυμπιακό απέδειξε τις δυνατότητές του με εξαιρετικές συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί όμως να σταθεί σε πολύ καλό επίπεδο και για την Άρσεναλ και για την Πρέμιερ Λιγκ; Η Κρίσταλ Πάλας πάντως... καίγεται να τον αποκτήσει.

Εντουάρντο Βάργκας (Χιλή, επιθετικός): Πριν το τουρνουά όλη η κουβέντα που γινόταν για την Χιλή ήταν για τα αστέρια της, Αλέξις Σάντσες και Αρτούρο Βιδάλ. Παρόλα αυτά η Χιλή έχει την ευλογία να διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό επικίνδυνων και ικανών παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του Βάργκας. Ο 24χρονος που πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στην Βαλένθια μετά από μία... περιπετειώδη χρονιά με τη Νάπολι, έχει στρέψει την προσοχή πάνω του μετά το γκολ κόντρα στην Ισπανία. Παράλληλα έχει έως τώρα 100% επιτυχία στα σουτ. Ο Βάργκας έχει σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία 17 ματς όλων των διοργανώσεων.

Ιβάν Πέρισιτς (Κροατία, μέσος): Ο Κροάτης απολαμβάνει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Από την δεύτερη ομάδα της Σοσό βρέθηκε στη Ντόρτμουντ με την ποδοσφαιρική του πορεία να έχει τα πάνω και τα κάτω της. Όμως έχοντας δίπλα του παίκτες όπως ο Λούκας Μόντριτς και τον νέο άσο της Μπάρτσα, Ιβάν Ράκιτιτς, ο Πέρισιτς κατάφερε να λάμψει. Η ταχύτητά του και τα καλά πόδια που έχει τον κάνουν μία μεγάλη απειλή για τον αντίπαλο. Ξεκίνησε με ένα γκολ κόντρα στο Καμερούν και τώρα βλέπει το όνομά του να φιγουράρει ψηλά στην λίστα της Έβερτον.

 

Τελευταία Νέα