Ο Γκάρεθ Μπέιλ και το σκοράρισμα με χτύπημα φάουλ (vid)

Gazzetta team
Ο Γκάρεθ Μπέιλ και το σκοράρισμα με χτύπημα φάουλ (vid)

bet365

Έχεις αηδιάσει βλέποντας τα φάουλ που σουτάρεις να πηγαίνουν πάνω από το δοκάρι? Μην το ψάχνεις. Ο Gareth Bale της Real θα σου δώσει τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας σπεσιαλίστας.

Ερώτηση στον Gareth Bale με Ε-mail:

«Τα φάουλ μου είναι πάντα μακριά από το στόχο. Μπορείς να με συμβουλεύσεις πως θα μπορέσω να γίνω πιο εύστοχος?»

Ο Gareth Bale απαντά:

Μετά από κάθε προπόνηση κάνω ειδική εξάσκηση στα χτυπήματα. Tα φάουλ για άλλη μισή με μια ώρα ανάλογα με την κανονική προπόνηση που είχα προηγουμένως. Αλλά όμως αυτή η εξάσκηση είναι αναγκαία για να βελτιωθώ. Συνήθως σημαδεύω το επάνω μισό του τέρματος εκτός και εάν είμαι κοντά οπότε σημαδεύω χαμηλά και δυνατά.

Πρέπει να έχεις ποικιλία στα χτυπήματα αλλιώς οι τερματοφύλακες θα σε μάθουν. Πάντως ξέρω ότι εάν το χτυπήσω γλυκά και προσεκτικά είναι πολύ δύσκολο για τον τερματοφύλακα. Συνήθως γνωρίζω αμέσως μετά το χτύπημα εάν θα καταλήξει ή όχι στα δίχτυα.

Πρώτα βεβαιώσου ότι το πόδι που στηρίζεσαι είναι από τη μέσα πλευρά της μπάλας ενώ το πόδι με το οποίο επιχειρείς το σουτ χτυπάει τη μπάλα στο έξω μέρος για να της δώσει φάλτσα αλλά ταυτοχρόνως κάνει πλήρη τροχιά για να της δώσει και δύναμη.

Με την άσκηση μπορείς να τελειοποιήσεις τα χτυπήματα των φάουλ αλλά όμως όταν υλοποιούνται με το γκολ, τότε το συναίσθημα είναι απίθανο.

 

Τελευταία Νέα