Οδηγός για τελείωμα της φάσης από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (vid)

Gazzetta team
Οδηγός για τελείωμα της φάσης από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (vid)

bet365

Δανείσου αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες από το δολοφόνο με το παιδικό πρόσωπο και έτσι θα ξαναβρείς τη φόρμα σου στο σκοράρισμα.

¨Είμαι ένας καλός επιθετικός αλλά τελείωσα τη σεζόν με ένα φτωχό αριθμό τερμάτων. Πως μπορώ να εκμεταλλευτώ το καλοκαίρι και να βελτιώσω τα τελειώματα μου στην επόμενη σεζόν;»

O Ole Gunnar Solskjaer απαντά:

Το τελείωμα σημαίνει πολλά πράγματα. Συνήθιζα να βλέπω επιθετικούς συνεχώς. Η καλύτερη προπόνηση είναι απλά να τους παρακολουθείς και να προσπαθήσεις να τους μιμηθείς. Το να είσαι καλός στα τελειώματα και καλός σκόρερ χρειάζεται να γνωρίζεις τι είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις και ύστερα να πας και να εξασκηθείς και να γίνεις όσο καλός γίνεται.

Συνήθιζα να δουλεύω πάντοτε με τεχνικούς στα τελειώματα, χτυπώντας τη μπάλα σωστά με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα καλό σουτ.

Μια από τις καλύτερες ασκήσεις είναι να χτυπάς τη μπάλα στον τοίχο με βολεδάκι και όταν επιστρέφει να τη χτυπάς με σουτ. Στη διάρκεια αυτής της άσκησης πρέπει να προσέχεις να κρατάς το σώμα σου μέχρι και το γόνατο πιο ψηλά από τη μπάλα.

Συνήθιζα να πηγαίνω έξω μόνος μου και να κάνω αυτή την άσκηση όταν όλοι οι άλλοι είχαν γυρίσει σπίτι. Επίσης, πετούσα τη μπάλα στον αέρα, έκανα ένα κοντρόλ και σούταρα. Όταν είσαι γκολτζής πρέπει να είσαι και λίγο εγωιστής και να είσαι πάντοτε έτοιμος να πάρεις την ευθύνη. Έτσι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γυμνάζεσαι μόνος σου, πράγμα που θα σου δώσει και πνευματική διαύγεια.

 

Τελευταία Νέα