Όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά, ο Πέπε... (vids)

Όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά, ο Πέπε... (vids)

bet365

... κρατούσε ομπρέλα. Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει τις απερίσκεπτες κόκκινες κάρτες στην καριέρα του πορτογάλου αμυντικού που έχουν γίνει... δεύτερη φύση του.

Η απευθείας κόκκινη κάρτα για διπλό (!) χτύπημα πάνω στον Μίλερ μπορεί να ήταν η πρώτη για τον Πέπε με την εθνική Πορτογαλίας, όμως ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, ο 31χρονος αμυντικός έχει απασχολήσει για τα «δολοφονικά» του τάκλιν.

Ιδίως επί εποχής Μουρίνιο στη Ρεάλ, ο Πέπε έπαιρνε το «δρεπάνι» του σε κάθε ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, προκαλώντας αντιδράσεις, ακόμη και από τους φίλους της ίδιας του της ομάδας.

Ας θυμηθούμε όλες τις κόκκινες κάρτες, που αντίκρισε ο Πέπε, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-5 (19/8/2007)

Από το «καλημέρα» με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε έδειξε... ποιος είναι. Στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «μερένγκες» μέσα στο Μπερναμπέου, ο πορτογάλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλλη, σε ένα μαρκάρισμα στο κέντρο πάνω στον Νάβας, ο Πέπε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89ο λεπτό και αποβλήθηκε.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ρόμα 1-2 (5/3/2008)

Για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ πίεζε τη Ρόμα για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από τον πρώτο αγώνα. Με το σκορ στο 0-0 ο Πέπε «γκρέμισε» τον Βούτσινιτς, με τον Κύρο Βασσάρα να δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πέπε και να τον αποβάλει. Η Ρεάλ στη συνέχεια γνώρισε ήττα με 1-2 και αποκλείστηκε.

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 3-2 (21/4/2009)

Ό,τι πιο «κτηνώδες» έχει κάνει ο Πέπε μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Έπειτα από μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Κασκέρο της Χετάφε πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο «μαινόμενος» πορτογάλος αρχίζει να τον κλωτσάει μετά μανίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, έριξε στη συνέχεια και κάτι ψηλές στον Αλμπίν, που έτρεξε να υπερασπιστεί τον πεσμένο συμπαίκτη του. Απευθείας κόκκινη κάρτα και τιμωρία 10 αγωνιστικών το αποτέλεσμα για τον Πέπε.

Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 3-0 (21/9/2010)

Σε ένα εύκολο βράδυ για τη Ρεάλ, ο Πέπε βρήκε τρόπο να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο 60ο λεπτό πήγε... καροτσάκι τον μετέπειτα συμπαίκτη του, Χοσέ Καγιεχόν, με αποτέλεσμα να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και φυσικά την άγουσα για τα αποδυτήρια του Μπερναμπέου.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-2 (27/4/2011)

Ίσως η φάση που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη, όχι μόνο γιατί επρόκειτο για classic, αλλά ταυτόχρονα για έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 61ο λεπτό ο Πέπε παραλίγο να... κόψει την μπάλα στον Ντάνι Άλβες. Με τις τάπες του παπουτσιού του, ο πορτογάλος έκανε ένα «δολοφονικό» χτύπημα στο δεξί καλάμι του βραζιλιάνου και όπως ήταν φυσικό αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης 2-6 (17/12/2011)

Σε μια ακόμη εύκολη βραδιά για τη «βασίλισσα» ο Πέπε φρόντισε να αποδείξει πως η απερισκεψία είναι βαθιά ριζωμένη μέσα του. Ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της Ρεάλ, η Πέπε χτυπάει τον Νεγρέδο (μια παρόμοια φάση με τη χθεσινή) σε μια διεκδίκηση, όπου μάλιστα φαίνεται πως ελέγχει την μπάλα. Δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη για τον πορτογάλο.

Υ.Γ. Ο Πέπε έχει γίνει πρωταγωνιστής και σε άλλα χτυπήματα σε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, όμως εδώ καταγράψαμε μόνο τις περιπτώσεις που αποβλήθηκε.

Δείτε σε βίντεο όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και πως ο Πέπε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε κάθε μια από αυτές.

 

Τελευταία Νέα