Φελαϊνί και Μάτα αναζητούν τη λύτρωση!

Gazzetta team
Φελαϊνί και Μάτα αναζητούν τη λύτρωση!

bet365

Φελαϊνί και Μάτα είναι σαν... αδέλφια στον αγωνιστικό χώρο, κάνουν μια εξαιρετική σεζόν και θέλουν να βάλουν ένα διαφορετικό τέλος στην παρουσία τους στη Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ έχει βρει τον killer στο πρόσωπο του Λουκάκου, αλλά βρήκε και τον... αντικαταστάτη του Πογκμπά. Ο Μαρουάν Φελαϊνί πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ σε μια εύκολη τεσσάρα κόντρα στην Πάλας. Ναι, ο Βέλγος πέτυχε δυο γκολ με σουτ, όσα είχε πετύχει μαζεμένα σε δυο χρονιές 2016-17 και 2015-16. Η Γιουνάιτεντ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει το απόλυτο στο Champions League και ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το... ρίσκο της παραμονής του Φελαϊνί και δικαιώνεται «Ας το ξεχάσουν... Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μου. Πιο πιθανό είναι να πάρει εμένα η Γαλατασαράι παρά τον Μαρουάν» είχε απαντήσει στη Γαλατά το καλοκαίρι όταν ήρθε η πρόταση!

Αποτέλεσμα εικόνας για fellaini mourinho

Εκτός από τον Βέλγο, τις τελευταίες εβδομάδες κάνει τη διαφορά και ο Χουάν Μάτα. Οι δυο τους είναι το... μοναδικό περιουσιασκό στοιχείο που άφησε ο Ντέιβιντ Μόγιες! Μετά την αποχώρησή του οι δυο άκουσαν πολλά, αποδοκιμάστηκαν, μπήκαν στο περιθώριο. Είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα πρωτάθλημα. Ακόμα και ο ακριβοθώρητος Βερόν είχε πάρει κούπα! Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχουν περιθώρια για ένα διαφορετικό τέλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για fellaini mata

Μάτα και Φελαϊνί έχουν γίνει κομμάτι της ομάδας και ξεχωρίζουν. Όχι μόνο για τον χαρακτήρα που βγάζουν και τα ψυχικά τους αποθέματα, αλλά και για το ότι και στα δύσκολα δείχνουν να αντέχουν. Ο Φελαϊνί όχι μόνο ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά ζήτησε να παίξει βασικός και σκόραρε δυο φορές. Βλέποντας αυτούς τους δύο μαζί υπάρχει η απορία εάν λειτουργούν στο γήπεδο σαν... αδέρφια. Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ έχασε ματς με βασικό τον Φελαϊνί ήταν το 4-0 από την Τσέλσι τον Οκτώβριο του 2016. Από τις τελευταίες 46 εμφανίσεις του ως βασικός μόνο σε 3 εξ αυτών έχει έρθει η ήττα. Μία ήταν σε ματς του League Cup όπου ήρθε από τον πάγκο. Το τελευταίο παιχνίδι που μπορεί να σταθεί κάποιος είναι με τη Ρεάλ στο Super Cup σε αγώνα του Αυγούστου, όπου η Μάντσεστερ ήταν εξαιρετική με τον Φελαϊνί να έχει 35 λεπτά στο γήπεδο.

Ο Βέλγος έχει χωρίσει στη μέσα το Ολντ Τράφορντ. Κάποιοι βλέπουν μόνο τα κακά σημεία του, αλλά είναι ένας παίκτης ομάδας υψηλής ποιότητας όταν το σύστημα λειτουργεί γι αυτόν. Αυτή τη σεζόν φαινόταν να κάνει λίγα λιγότερο για καλό αποτέλεσμα, Αλλά είναι ένας παίκτης ομάδας υψηλής ποιότητας όταν το σύστημα λειτουργεί για αυτόν. Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το κυρίαρχο τμήμα της σταδιοδρομίας τους. Ισως να καταλήξει σε μια ιστορία λύτρωσης. Ο Μουρίνιο τον εμπιστεύεται, του προσφέρει την αυτοπεποίθηση που αναζητούσε και ο Βέλγος τονίζει «Εάν πρέπει να σπάσω το πόδι μου για τον Μουρίνιο, θα το κάνω. Αυτός είμαι εγώ».

Αποτέλεσμα εικόνας για fellaini injured

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα