Η Τσέλσι δεν είναι σε κρίση...

Gazzetta team
Η Τσέλσι δεν είναι σε κρίση...

bet365

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και μαζί όλα εκείνα τα εφόδια για τη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της. Το... μήνυμα του Μπακαγιόκο!

Κρίση; Ποια κρίση; Η Τσέλσι πέρασε από το Γουέμπλεϊ δείχνοντας ψυχή πρωταθλήτριας και ουσιαστικά η κάκιστη πρεμιέρα αποτελεί μια παρένθεση. Οι Μπλε επικράτησαν στο ντέρμπι της Τότεναμ, έδειξαν πως μπορούν να κυριαρχήσουν και φέτος, ωστόσο πρέπει να γίνουν αρκετά για να υπερασπιστούν τον τίτλο της. Οι Λονδρέζοι πρέπει να βάλουν ποιότητα στον πάγκο τους, να είναι σε θέση να καλύψουν κενά και απουσίες. Αλντερβάιρελντ, Φαν Ντάικ, Μπερτραντ και Σοάρες είναι στη λίστα του Κόντε και το τελευταίο δεκαήμερο επιφυλάσει εκπλήξεις. Η νίκη δε βάζει stop στις μεταγραφές, αντίθετα δίνει κίνητρο στη διοίκηση να κάνει ένα... ξέσπασμα 200 εκατ. λιρών.

Μπορεί το ρόστερ να μην είναι αυτό που θέλει ο Ιταλός, αλλά απέδειξε και σήμερα πως μπορεί να διαχειστεί με τον ιδανικότερο τρόπο τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Από τη μέση και μπροστά οι Μπλε ήταν εξαιρετικοί, το πλάνο του Ιταλού ιδανικό και κατάφερε να αποδιοργανώσει μια τόσο δουλεμένη ομάδα όπως είναι η Τότεναμ του Ποκετίνο.

Τι κρατάει ο Ιταλός κόουτς από το ντέρμπι; Τη νίκη γοήτρου, την πολύ καλή εικόνα των μεσοεπιθετικών του, αλλά και των Λουίζ, Κρίστενσεν. Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο κόφτη και ήταν καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ βοήθησε αρκετά και στην επίθεση. Μπορεί να έδωσε χώρους στον Ερικσεν, ωστόσο όταν μπήκε στο «πετσί» του ρόλου του προσέφερε αρκετές λύσεις. Ντεμπούτο για τον Μπακαγιόκο και μπορεί να μην έβγαλε μάτια, αλλά τουλάχιστον οι φίλοι της Τσέλσι ηρέμησαν πως η παραχώρηση του Μάτιτς δεν ήταν το τεράστιο λάθος. Αγωνίστηκε στην τριάδα με Καντέ, Λουίζ, είχε αρκετές εκρήξεις, έδειξε πιο δυναμικός από τον Σέρβο, αν και δεν… ταίριαξε αμέσως σε αυτό το σχήμα.

Ο Μπακαγιόκο ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, βοήθησε δημιουργικά, αλλά και ανασταλτικά αποδεικνύοντας πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Κόντε. Σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί από μια εμφάνισή του, αλλά αυτοί που άσκησαν κριτική στα 40 εκατ. Λίρες που δαπανήθηκσαν σίγουρα θα το σκέφτηκαν καλύτερα…

Η Τσέλσι απέδειξε πως η καρδιά της πρωταθλήτριας δε σβήνει με το καλημέρα, ο Κόντε είναι πολύ σκληρός για να… φύγει από τόσο νωρίς και οι Μπλε δείχνουν πως μπήκαν στη σεζόν για να κρατήσουν τον τίτλο. Τι γίνεται όμως με την άλλη διεκδικήτρια, την Τότεναμ; Η Τότεναμ ήταν αήττητη στο White Hart Lane για ολόκληρη τη σεζόν, αλλά έχασε τρεις από τους πέντε Ευρωπαϊκούς αγώνες που έπαιξε στο Wembley. Ωστόσο, η... κατάρα του γηπέδου εμφανίστηκε ξανά σήμερα και σε ένα ντέρμπι, όπου οι Σπερς ήθελαν τη νίκη, αλλά ακόμα μια φορά δεν μπόρεσαν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι Σπερς πάντως ψάχνουν λύσεις για να λύσουν τα μάγια...

Αποτέλεσμα εικόνας για bakayoko chelsea

 

Τελευταία Νέα