Πέντε αντικαταστάτες για τον Κουτίνιο

Πέντε αντικαταστάτες για τον Κουτίνιο

Gazzetta team
Πέντε αντικαταστάτες για τον Κουτίνιο

bet365

Ο Nemanja Grbic γράφει για τις καλύτερες επιλογές που έχει η Λίβερπουλ να αντικαταστήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Τομάς Λεμάρ (Μονακό)

Thomas Lemar

Με 14 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις πέρυσι, ο Λεμάρ ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που η Μονακό έσπασε την ηγεμονία της Παρί, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Μπορεί να μην συγκέντρωσε την προςοχή των Μπερνάρντο Σίλβα, Μπαπέ και Φαλκάο, αλλά το ενδιαφέρον και για εκείνον είναι μεγάλο. Ο Γάλλος μπορεί να μην έχει τη μαγεία του Κουτίνιο, αλλά έχει πολλά κρυφά όπλα στη διάθεσή του. Διαβάζει άριστα το παιχνίδι, μπορεί να σκοράρει, μοιράζει ασίστ, ενώ μπορεί να παίξει είτε στα άκρα είτε στον άξονα.

Χακίμ Ζίγιεχ (Άγιαξ)

Hakim Ziyech

Ήταν εξαιρετικός στη σεζόν του Άγιαξ, που τον έφερε μέχρι τον τελικό του Europa League, δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες για τον Αίαντα. Μπορεί να παίξει στα άκρα της μεσαίας γραμμής, στον άξονα ή ακόμη και στην επίθεση. Στα 24 του δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Πέτυχε 7 γκολ πέρυσι, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Με τεράστιο ταλέντο, εκπληκτική τεχνική και φονικό πόδι μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα.

Λουάν (Γκρέμιο)

Luan

Τα δύο τελευταία χρόνια το όνομά του εμφανίζεται συνεχώς για ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά προς το παρόν παραμένει στην πατρίδα του. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορεί να σκοράρει από μακριά, έχει εκπληκτικό κοντρόλ και του αρέσει να γυρίζει για να κάνει παιχνίδι. Ένας δημιουργικός επιθετικός, που έχει καλύτερη κάθετη πάσα από όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη και οι κόκκινοι μπορούν να επωφεληθούν της κατάστασης και να τον κάνουν δικό τους.

Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ)

Alex Oxlade-Chamberlain

Μπαίνει στον τελευταίο του συμβολαίου του με την Άρσεναλ και οι πιθανότητες να ανανεώσει μειώνονται μέρα με τη μέρα. Η Λίβεπρουλ παρακολουθεί την κατάσταση με τον 24χρονο άσο, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι. Ο Βενγκέρ τον έχει χρησιμοποιήσει σε έξι διαφορετικές θέσεις, αλλά δεν τα έχει πάει τόσο εξαιρετικά σε καμία από αυτές. Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού με τον Κουτίνιο, αλλά μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο.

Τζάκομο Μποναβεντούρα (Μίλαν)

Giacomo Bonaventura

Από τα ονόματα της λίστας ο Ιταλός είναι περισσότερο κοντά στο στυλ του Κουτίνιο. Η Μίλαμ ήταν σκιά του εαυτού της τα τελευταία χρόνια και ο 27χρονος μέσος πάντα αποτελούσε αχτίδα αισιοδοξίας με τις εμφανίσεις του. Άγνωστο, βέβαια, αν οι ροσονέρι σκεφτούν να τον πουλήσουν, όπως άγνωστο είναι και αν στη νέα εποχή με όλες αυτές τις μεταγραφές θα έχει τόσο σημαντικό ρόλο όπως στο παρελθόν. Εξαιρετική τεχνική, αίσθηση του γκολ, κάθετη πάσα. Έχει όλο το πακέτο.

 

Τελευταία Νέα