Η επιθετική... εξίσωση της Ρεάλ

Η επιθετική... εξίσωση της Ρεάλ

bet365

Σενάρια, υποθέσεις, κουβέντα μεταγραφική να γίνεται. Ο Γιώργος Καραμάνος προσπαθεί να λύσει τον γρίφο αφίξεων και αναχωρήσεων στη γραμμή κρούσης των Μαδριλένων.

Το τελευταίο δίμηνο ο Κέιλορ Νάβας κατάφερε και γύρισε υπέρ του το feeling όλων στην Ρεάλ. Από τους οπαδούς, τους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο έως και την διοίκηση. Εβγαλε μεγάλες αποκρούσεις σε κρίσιμα σημεία, θύμισε σε όλους πόσο σπουδαίος είναι και στο δια ταύτα υποχρέωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν να εισηγηθεί ο ίδιος προσωπικά την παραμονή του. Δηλαδή να εξηγήσει με απλά λόγια στον πρόεδρο, ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να ξοδευτεί για τον Νταβίδ Ντε Χέα. Οπότε, το Νο1 στην ομάδα και για τη νέα περίοδο θα είναι ο Κοσταρικανός. Και κάπως έτσι ξεκινάμε από τον τερματοφύλακα, για να καταλάβουμε τις βασικές αλλαγές που θα διαδραματιστούν το καλοκαίρι στο ρόστερ των Μαδριλένων και να καταλήξουμε στο πιο σημαντικό: από τη μέση και μπροστά. Ξεκινάμε την σπέκουλα κι ας είναι ακόμα νωρίς...

Με τον Πέπε να αποχωρεί με τιμές και γκρίνια για τον Ζιντάν, μένει ένα μεγάλο κενό στη γραμμή των σέντερ μπακ. Σέρχιο Ράμος και Βαράν είναι το δίδυμο και ο Νάτσο από πίσω. Μόνο που θα χρειαστεί ακόμα ένας. Απομένει λοιπόν να αποφασιστεί εάν είναι έτοιμος για επιστροφή από τον δανεισμό του από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ο πιτσιρικάς Χεσούς Βαγιέχο, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά. Εάν όχι, έχει ανοίξει η συζήτηση για τον Αουμερίκ Λαπόρτ, αλλά στην Μπιλμπάο θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να καταβληθεί υψηλό τίμημα που θα ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ. Οπως και να έχει, εδώ χρειάζεται να έρθει κάποιος.

Στα φτερά, τα κορυφαία του κόσμου, εύλογο είναι να μην υπάρχει καμία απορία. Δεξιά βασικός ο Καρβαχάλ και όσο κακός κι αν ήταν όποτε χρειάστηκε, ρεζέρβα του ο Ντανίλο. Αριστερά ο Μαρσέλο και λογικά ο Τεό Ερνάντες θα είναι επιτέλους αυτός που θα του δώσει ανάσες. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι η Ρεάλ θα πληρώσει σύντομα στην Ατλέτικο τα 30 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, σπάζοντας τη συμφωνία Κυρίων Πέρεθ-Θερέθο για μη χτυπήματα μεταξύ τους. Για τον Φάμπιο Κοεντράο το ότι αποχωρεί, είναι κάτι παραπάνω από περιττό να το αναλύσουμε. Και φυσικά υπάρχει ο Νάτσο που είναι πασπαρτού για όλα.

Στο κέντρο είναι που δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος είναι πραγματικά αφεντικά, ο Κόβατσιτς αποτελεί μία χαρά back up, ο νεαρός Μάρκος Γιορέντε μάλλον επιστρέφει από τον δανεισμό στην Αλαβές, όπου τα πήγε πολύ καλά και από εκεί και πιο πάνω είναι που ξεκινά η κουβέντα, έχοντας ως ενδιάμεσο παπσπαρτού (πιο πολύ για τα πλάγια βέβαια) τον Λούκας Βάθκεθ. Ο Χάμες Ροδρίγκες είναι δεδομένο ότι θα φύγει. Απομένει να γίνει γνωστός ο προορισμός και ποιος θα δώσει τα 60-70 εκατ. ευρώ που αντικειμενικά μπορεί να ζητήσει η Ρεάλ. Το ίδιο ισχύει και με τον Αλβαρο Μοράτα, αν και αυτός οδεύει ξεκάθαρα προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα ταμεία να γεμίζουν με 70 εκατ. ευρώ συν κάτι μπόνους για αργότερα. Οπότε, το ρόστερ είναι στο -2, διαθέσιμο ρευστό θα υπάρχει και αναζητούμε έναν επιθετικό και έναν μεσοεπιθετικό για αρχή και βλέπουμε...

Για τον Κίλιαν Μπαπέ η Ρεάλ θα έδινε και περισσότερα των 100 χαρτιών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα μείνει και για φέτος στην Μονακό και θα πάρει την μεγάλη μεταγραφή του χρόνου. Εφόσον όμως γίνει πραγματικότητα τώρα η τρελή κίνηση για τον πιτσιρικά παικταρά, πολύ δύσκολα θα δοθούν φράγκα πολλά για άλλον μπροστινό. Ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά είναι δεδομένο ότι το μεγαλύτερο γούστο του Πέρεθ είναι ο Εντέν Αζάρ. Και τους δύο μαζί δεν γίνεται να τους πάρει, παρά μονάχα εάν μπλέξει στο σενάριο και τον Γκάρεθ Μπέιλ. Το τεράστιο στοίχημα με τον Ουαλό δεν του βγαίνει, εξαιτίας των τραυματισμών και εφόσον έπαιρνε στο περίπου όσα έδωσε πριν τέσσερα χρόνια (μόνο η Γιουνάιτεντ το κοιτάζει τόσο ζεστά), θα τον έστελνε με κορδέλα και θα τα έσκαγε για τον Βέλγο της Τσέλσι.

Τα μπλέκουμε λίγο είναι η αλήθεια με τις υποθέσεις, αλλά ο Αζάρ θα μπορούσε ν' αγοραστεί και τώρα και δίχως να φύγει ο Μπέιλ. Με την προϋπόθεση να μην δοθούν πολλά για σέντερ φορ, να ανέβει, όπως γίνεται συχνά πλέον, ο Κριστιάνο στην κορυφή και να χωρέσει στην ομάδα ο σούπερ σταρ της Τσέλσι. Σε αυτή την περίπτωση Ισκο και Μπέιλ θα μπαινοβγαίνουν στην ενδεκάδα αναλόγως με το φορμάρισμα, τους τραυματισμούς και τις τακτικές ανάγκες κάθε αγώνα, ενώ από πίσω θα υπάρχει και ο Μάρκο Ασένσιο, για να παίρνει όλο και πιο πολύ χρόνο. Είπαμε όμως τα σενάρια είναι αρκετά, καθώς είναι ακόμα νωρίς και έξω δεν έχει καν ήλιο, για να πεις ότι καλοκαίριασε. Ελα όμως που είναι από τις αγαπημένες κουβέντες αρχές Ιουνίου εδώ στο γραφείο και είπα να την μεταφέρω έτσι χαλαρά και αυτούσια...

Follow me: @jorgekaraman

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Καραμάνος
Γιώργος Καραμάνος