Ασκήσεις... ηρεμίας για Κόντε!

Gazzetta team
Ασκήσεις... ηρεμίας για Κόντε!

bet365

Μια στιγμή κρίσης, η πίεση στο κόκκινο κι ένα sms... εκατομμυρίων! Ο Κόντε έπεσε στην παγίδα του... ήρεμου Ντιέγκο Κόστα και η Τσέλσι «τρέχει» για να καλύψει τη χασούρα.

Ποιος ευθύνεται για την αποχώρηση του Κόστα από την Τσέλσι; Ο Ισπανός «κάρφωσε» τον Κόντε, ο Ιταλός ισχυρίστηκε πως ο παίκτης είναι… ξένο σώμα για τον σύλλογο και πλέον το φετινό καλοκαίρι απέκτησε ένα πρόωρο σήριαλ! Που θα παίξει ο Κόστα; Θα βγει χαμένη η Τσέλσι; Πάμε να δούμε τα επεισόδια που άνοιξαν αυτό το σκηνικό στο Νησί!

Η επιλογή και η απόφαση του Κόστα να δημοσιοποιήσει το μήνυμα που αντάλλαξε με τον Κόντε, όπου ο Ιταλός επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης δεν έχει μέλλον στην Τσέλσι μπορεί να κοστίσει στους πρωταθλητές εκατομμύρια λίρες. Αλλωστε, όλοι όσοι τον θέλουν σε Premier League, La Liga, Serie A, ξέρουν πως είναι μετέωρος στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Κόστα έκανε εξαιρετική σεζόν με τους Λονδρέζους, είχε… ευστοχία που άγγιζε το 50.6%, ενώ μετά τους Χάσελμπαϊν, Ντρογκμπά έγινε ο τρίτος που σκοράρει 20+ γκολ σε δυο ή περισσότερες χρονιές στην Premier League με την Τσέλσι!

Ο έμπειρος φορ θεωρεί πως οι σχέσεις του με τον Κόντε και την ομάδα έχουν γίνει τόσο κακές που δεν φτιάχνονται πια. Όμως η Τσέλσι του ξεκαθαρίζει πως η αποχώρησή του από την ομάδα θα γίνει με τους δικούς της όρους και ενώ έχει ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου.

Η Τσέλσι ήλπιζε να πουλήσει τον Κόστα στην Τιανγίν Γκουανγιάν για 76 εκατ. λίρες για να επενδύσει τα χρήματα αυτά για να αποκτήσει τον Ρομέλου Λουκάκου. Όμως μετά τα σχόλια του Κόστα στα social media και την δημοσιοποίηση του μηνύματος τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα δύσκολα. Ο Κόστα τόνισε πως η σχέση του με τον Κόντε ήταν κακή φέτος και πως το γυαλί ράγισε για τα καλά.

«Θα είμαι ειλικρινής. Τις προάλλες ο Κόντε μου είχε στείλει μήνυμα που μου έλεγε πως δεν με υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Έτσι θα πρέπει να βρω τον δρόμο μου και να φύγω», τόνισε ο Ισπανός και οι Μπλε… τρέχουν να δουν τι προλαβαίνουν να καλύψουν!

Ο Κόντε όπως έγινε γνωστό είχε στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα περισσότερο για να πει στον Κόστα τα παράπονά του για το επίπεδο ετοιμότητάς του και να είναι πιο έτοιμος για την συνέχεια. Ο Κόστα απάντησε κάπως αδιάφορα κι έτσι ο Κόντε αντέδρασε έντονα και σκληρά για να του αναφέρει πως ουσιαστικά δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Μέσα στην χρονιά υπήρξαν και άλλα… επεισόδια και συγκρούσεις ειδικά όταν ο Κόστα έλεγε πως είχε πόνους στην πλάτη και δεν έπαιζε, αλλά και με τις διαμάχες που είχε με τον Κόντε και τους γυμναστές. Για πολλούς ο Ιταλός ήταν αυτός που έβαλε φρένο τον Γενάρη στην παραχώρησή του στην Τιανγίν, κάτι που δεν ξέχασε ο 28χρονος επιθετικός!

Η Ατλέτικο δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά η Μίλαν έχει νέα αφεντικά, που θέλουν πολύ ένα όνομα. Ωστόσο, τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τον πάρουν πιο φθηνά και ο Μέντες, ο κορυφαίος μάνατζερ του πλανήτη ξέρει καλά τον τρόπο! «Μου αρέσει να ζω στη Μαδρίτη, αλλά πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Είναι περίπλοκο γιατί δεν μπορώ να είμαι τέσσερις ή πέντε μήνες χωρίς να παίζω. Δεν έχω προτίμηση για ένα πρωτάθλημα, θέλω μόνο να παίξω» τόνισε ο Ισπανός, αλλά δεν θα… τρελαθεί ακόμα κι αν δε φύγει!

Εχει ένα από τα καλύτερα συμβόλαια, το οποίο λήγει το 2019! Αυτός που… καίγεται είναι ο Κόντε, στάθηκε εμπόδιο στη νέα προσφορά ύψους 15 εκατ. ευρώ που ήθελε να του κάνει ο Αμπράμοβιτς πριν ένα μήνα, αφού ο Ιταλός θέλει τον Λουκάκου! Όμως με Ντιέγκο Κόστα στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει πρόταση 100 εκατ. ευρώ στην Εβερτον για τον Βέλγο φορ! Ένα μήνυμα ίσως κοστίσει πολλά εκατομμύρια στην Τσέλσι και ο Ιταλός κόουτς μάλλον πρέπει να ακολουθήσει ασκήσεις… ηρεμίας, σαν αυτές του Ισπανού επιθετικού!

 

Τελευταία Νέα