Έξι παίκτες που θα έδιναν βάθος στην Τότεναμ

Έξι παίκτες που θα έδιναν βάθος στην Τότεναμ

Gazzetta team
Έξι παίκτες που θα έδιναν βάθος στην Τότεναμ

bet365

Ο Kevin Stewart παρουσιάζει έξι περιπτώσεις παικτών που θα έδιναν βάθος στο ρόστερ της Τότεναμ.

Η Τότεναμ κάνει ακόμη μία πολύ καλή σεζόν, όμως τα κενά στο ρόστερ φάνηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι. Τη στιγμή που ο Κόντε έβαζε στο παιχνίδι τους Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ, ο Ποκετίνο έβρισκε τις λύσεις στους Νκουντού και Γουόκερ. Με αυτά τα δεδομένα οι Spurs θα πρέπει να δώσουν βάθος στο ρόστερ το καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω για έξι παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο.

Tottenham

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ (Σαουθάμπτον)

Virgil van Dijk

Τον τελευταίο καιρό ο Ποκετίνο επέλεξε αρκετές φορές να παίξει με 3-4-2-1, που φέρνει τον Ντάιερ στο κέντρο της άμυνας. Ο τελευταίος είναι σαφώς καλός παίκτης, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στη μεσαία γραμμή. Έτσι, το κέντρο της άμυνας είναι τομέας, όπου θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Και δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αμυντικός έχει δείξει ότι ξεχωρίζει στην Premier League και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Το μόνο αρνητικό θα είναι ο σκληρός ανταγωνισμός. Θεωρητικά, την τιμή του μπορεί να την καλύψει η Τότεναμ χωρίς πολλά προβλήματα.

Γιούρι Τιλεμάνς (Άντελεχτ)

Youri Tieleman

Ντεμπελέ και Γουανιάμα είναι μια χαρά, όμως πίσω τους δεν υπάρχουν και τόσο ποιοτικές λύσεις. Ο 19χρονος μέσος της Άντερλεχτ θα μπορούσε και να βελτιώσει άμεσα τη μεσαία γραμμή και να ξεκουράσει τους βασικούς, όταν κρίνεται απαραίτητο, και να προσφέρει μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον. Ο Τιλεμάνς έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στο στόχαστρο της Τότεναμ, όμως και πάλι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Ράιαν Σεσενιόν (Φούλαμ)

Ryan Sessegnon

Η απουσία του Ρόουζ από το αριστερό άκρο της άμυνας τον τελευταίο καιρό λόγω τραυματισμού, έχει αναγκάσει τον Ποκετίνο να στραφεί σε λύσεις ανάγκης. Ο Ντέιβις είναι καλός παίκτης, όμως επιθετικά δεν προσφέρει τα ίδια. Αν πιστέψουμε τις φήμες ο Αργεντίνος έχει ήδη τσεκάρει την περίπτωση του Σεσενιόν. Ο 16χρονος μπακ εντυπωσιάζει και ταιριάζει τέλεια με τη φιλοσοφία των Spurs.

Ναμπί Κεϊτά (Λειψία)

Naby Keita

Ο Κεϊτά θα μπορούσε να προσφέρει κάτι διαφορετικό στη μεσαία γραμμή της Τότεναμ. Ο 22χρονος είναι από τις αποκαλύψεις όχι μόνο στην Bundesliga αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σίγουρα θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Premier League σίγουρα θα τον ενδιαφέρει. Μπορεί να παίξει σε διάφορα συστήματα και θα αποτελούσε μία αναβάθμιση για την Τότεναμ.

Μπρούμα (Γαλατασαράι)

Bruma

Στην επίθεση οι Λονδρέζοι έχουν επιλογές. Βασικά, έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Το ρόστερ, όμως, χρειάζεται βάθος και ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο και ο Μπρούμα θα μπορούσε εύκολα να είναι μία από αυτές. Ο 22χρονος εξτρέμ δεν αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ και θα μπορούσε να αφήσει και κενό στο μπάτζετ της Τότεναμ.

Τίμο Βέρνερ (Λειψία)

Timo Werner

Όπως και ο Κεϊτά, έτσι και ο Βέρνερ έχει εντυπωσιάσει φέτος. Η Τότεναμ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της Στουτγκάρδης και μάλλον θα μετάνιωσε το ότι δεν έκανε πρώτη την κίνησή της. Ο Γερμανός σκοράρει συνεχώς, σημείο που αποτελούσε την αδυναμία του τα προηγούμενα χρόνια, και με τον Γιάνσεν να μην έχει προσαρμοστεί, θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Ποκετίνο έχει δείξει ότι λατρεύει παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να ξοδέψει αρκετά για εκείνον.

 

Τελευταία Νέα