Top-5: Οι πιο βελτιωμένοι παίκτες της Premier League

Gazzetta team
Top-5: Οι πιο βελτιωμένοι παίκτες της Premier League

bet365

Ο Tom Seymour γράφει για τους 5 πιο βελτιωμένους παίκτες στην Premier League τη σεζόν 2016-17.

Μάικλ Κιν (Μπέρνλι)

Η Μπέρνλι απέκτησε τον Κιν από την Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2015 και όχι μόνο έχει κάνει απόσβεση, αλλά πιθανότατα το καλοκαίρι θα βγάλει και μεγάλο κέρδος. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός έχει ανέβει πολλά επίπεδα υπό τις οδηγίες του Ντάιτς. Βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή στην Premier League, βρέθηκε στην εθνική και όλα δείχνουν ότι σε λίγες εβδομάδες θα έρθει το επόμενο βήμα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Βίκτορ Μόζες (Τσέλσι)

Όταν ο Κόντε ανέλαβε την Τσέλσι, πάντα υπήρχε η αίσθηση ότι θα παίξει με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Το πρόβλημα ήταν ότι κανένας δεν έβλεπε ακραίους που να μπορούν να παίξουν όλη την πλευρά. Ο Μάρκος Αλόνσο έφτασε για τα αριστερά, όμως στα δεξιά το κενό έδειχνε τεράστιο. Τότε, από το πουθενά στην ουσία βρέθηκε η λύση εσωτερικά. Ο Μόζες είχε περάσει τις τρεις τελευταίες σεζόν από εδώ και από εκεί ως δανεικός και όλα έδειχναν ότι η καριέρα του στην Τσέλσι δεν έχει μέλλον. Τον Σεπτέμβριο, όμως, όταν άλλαξε το σύστημα, ο 26χρονος άσος μεταμορφώθηκε. Από τότε, έχει γίνει ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες των μπλε, που μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν τον τίτλο.

Τζος Κινγκ (Μπόρνμουθ)

Όταν οι Cherries βρέθηκαν στην Premier League το 2015 είχαν αποκτήσει τον Κινγκ από την Μπλάκμπερν. Ο Χάου τον ήξερε καλά από την Championship και η περσινή του σεζόν ήταν απλά καλή. Φέτος, όμως, ο Νορβηγός δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει! Βρίσκεται στην κορυφή όλων των στατιστικών κατηγοριών στην επίθεση της Μπόρνμουθ και έχει εντυπωσιάσει. Από τις αποκαλύψεις της σεζόν.

Τζόρνταν Πίκφορντ (Σάντερλαντ)

Δεν υπάρχουν πολλά θετικά στη σεζόν της Σάντερλαντ, όμως σίγουρα ο Πίκφορντ είναι ένα από αυτά. Ακόμη και οι μαυρόγατες να πέσουν, που μοιάζει το πιθανότερο σενάριο, ο νεαρός τερματοφύλακας δύσκολα θα βρεθεί εκτός Premier League την επόμενη σεζόν. Από τις ακαδημίες της Σάντερλαντ, είχε κάνει μόλις 3 εμφανίσεις πριν τη φετινή σεζόν. Πλέον, είναι όχι μόνο το Νο 1 στην ομάδα του Μόγιες, αλλά ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία. Έχει εντυπωσιάσει και, φυσικά, έλαβε την κλήση από τον Σάουθγκεϊτ για την εθνική. Ούτε ένας τραυματισμός δεν κατάφερε να του κόψει το μομέντουμ

Γουίλφρεντ Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας)

Όταν βρέθηκε στο προσκήνιο, η καριέρα του έδειχνε λαμπρή. Η μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε λανθασμένη κίνηση και χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Τώρα, ο Ζάχα λάμπει και πάλι. Ο 24χρονος μέσος είναι ο MVP της Πάλας τόσο όταν οι Λονδρέζοι περνούσαν δύσκολες μέρες όσο και όταν ο Σαν Άλαρνταϊς ανέλαβε και τους οδηγεί στη σωτηρία. Ήδη σε μία σεζόν έχει περισσότερα γκολ και ασίστ από όσα είχε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

 

Τελευταία Νέα