Ποιος θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής; (Poll)

Gazzetta team
Ποιος θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής; (Poll)

bet365

Διαβάστε στο FourFourTwo για 10 αστέρια υποψήφια για αποχώρηση το καλοκαίρι και ψηφίστε ποιο από αυτά θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής.

10. Χάρι Κέιν, Τότεναμ
Ο άσος της Τότεναμ δεν είναι ο πιο μοντέρνος επιθετικός στον κόσμο, όμως είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και μπορεί να βελτιώσει σχεδόν κάθε ομάδα στην Ευρώπη. Αν και έμεινε εκτός δράσης για 2.5 μήνες εξαιτίας τραυματισμού έχει καταφέρει να βάλει 19 γκολ στην Premier League και έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του. Δεδομένου ότι πρόσφατα υπέγραψε μέχρι το 2022, ένα ποσό που θα δημιουργήσει ρεκόρ μεταγραφής, θα κάνει τον πρόεδρο των Spurs, Ντάνιελ Λίβι, να πουλήσει τον Αγγλο, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για παραμονή στο White Hart Lane «για πάντα».

Harry Kane


9. Ρομέλου Λουκάκου, Εβερτον
Ο μοναδικός παίκτης στην Premier League με περισσότερα γκολ από τον Κέιν, θα αλλάξει πιθανότατα ομάδα το καλοκαίρι αφού έκανε σαφές ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εβερτον. Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Λουκάκου περί «έλλειψης φιλοδοξίας» για τους Toffees, θα πάρει μεταγραφή σε κάποιο από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Ο Βέλγος έχει βάλει 23 γκολ σε 31 αγώνες ως βασικός με την Εβερτον και στα 23 του βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Εκείνο που κάνει μικρές τις πιθανότητες της Εβερτον να λάβει ποσό-ρεκόρ είναι ότι σε μερικούς μήνες θα έχει μόλις έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Romelu Lukaku


8. Πάουλο Ντιμπάλα, Γιουβέντους
Κάθε ταλαντούχος Αργεντινός συγκρίνεται με τους Ντιέγο Μαραντόνα, Λιονέλ Μέσι και ο Ντιμπάλα δεν είναι εξαίρεση καθώς ο επιθετικός της Γιουβέντους είναι ένας από τους λίγους που έχουν πραγματικά το ταλέντο ενός superstar. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει μια μεταγραφή Galactico το ερχόμενο καλοκαίρι και ο αριστεροπόδαρος άσος είναι ένας από τους υποψηφίους, όμως έχει θαυμαστές και στην Μπαρτσελόνα και ίσως υπάρξει ένα τρομερό ντέρμπι για την απόκτησή του, το οποίο θα δημιουργήσει σίγουρα deal που θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Paulo Dybala


7. Ουσμάν Ντεμπελέ, Ντόρτμουντ
Ο 19χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι σαν επένδυση από την Ντόρτμουντ και ήδη είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Bundesliga και πολύτιμος για το κλαμπ. Κρίνοντας από τις πρώτες του εμφανίσεις με την Γαλλίας, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός και για την Εθνικη του και ίσως είναι γραφτό και αυτός να πωληθεί αντί πολύ μεγάλου ποσού, σε μεγαλύτερο κλαμπ. Ο Ντεμπελέ έχει πει ήδη ότι θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα και αργά ή γρήγορα φαίνεται ότι η Μπορούσια θα τον χάσει.

Ousmane Dembele


6. Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Ντόρτμουντ
Ο άνθρωπος που τελείωνει τις φάσεις που δημιουργεί ο Ντεμπελέ, δεν έχει κρύψει ότι θα άφηνε την Ντόρτμουντ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ομπαμεγιάνγκ τόνισε μάλιστα τόσες φορές ότι θέλει να γίνει ο επόμενος Galactico που από την ομάδα του είπαν ότι πρέπει αυτό να σταματήσει. Αυτό που δεν σταματάει είναι τα γκολ που έρχονται το ένα μετά το άλλο, καθώς στο Champions League έχει 7 σε 6 αγώνες και 24 σε 25 στην Bundesliga. Αν οι Blancos δεν κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία του, υπάρχουν ομάδες που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον έχουν στο δυναμικό τους όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Pierre-Emerick Aubameyang


5. Αντουάν Γκριζμάν, Ατλέτικο Μαδρίτης
Οι εμφανίσεις του Γκριζμάν με την Γαλλία στο Euro 2016 και με την Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, τον έχουν βάλει δίπλα στους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 26χρονος είναι δύσκολο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Rojiblancos και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που ακούγεται μέχρι στιγμής πολύ δυνατά για τον άσο που έχει σημειώσει 23 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πρώην άσος της Σοσιεδάδ, που σκόραρε στο πρόσφατο derbi με την Ρεάλ, ακόμα και αν δεν μεταγραφεί σε κλαμπ της Αγγλίας, έχει κάνει να φαίνεται φυσιολογικό αν πάρει μεταγραφή αντί ποσού κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

 Antoine Griezmann


4. Νεϊμάρ, Μπαρτσελόνα
Αν όλοι οι παίκτες της λίστας ήταν πραγματικά προς πώληση, ο Νεϊμάρ θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε από την ομάδα του αντί του μεγαλύτερου ποσού. Οποια ομάδα ήθελε να τον πάρει, θα ήταν αναγκασμένη να δώσει περίπου 200 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του. Λίγα είναι τα κλαμπ που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που τον θέλει πολύ. Ο Βραζιλιάνος έκανε σχεδόν μόνος του τρομερή ανατροπή σε βάρος της Παρί στο Champions League και έχοντας ήδη 52 γκολ σε 77 με την Βραζιλία, θα γράψει ιστορία. Ο Νεϊμάρ είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την Μπαρτελόνα, ειδικά από τη στιγμή που στα επόμενα χρόνια Μέσι και Σουάρες θα ξεπεράσουν τα 30.

Neymar


3. Κίλιαν Μπαπέ, Μονακό
Το ότι στα 18 του είναι ήδη ο παίκτης που έχει περισσότερους θαυμαστές από την εκπληκτική Μονακό του σήμερα, από μόνο του λέει πολλά για τον Κίλιαν Μπαπέ που έχει κάνει φέτος εκπληκτικές εμφανίσεις σε Ligue1 και Champions League. Οι Μονεγάσκοι είναι απίθανο να καταφέρουν να κρατήσουν τον Γάλλο, ο οποίος πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους Τρικολόρ και αναμένεται να ζητήσουν περισσότερα από τα 80 εκατ. ευρώ που έδωσε η Γιουνάιτεντ για τον Αντονί Μαρσιάλ, κάτι που θα τον κάνει πιθανότατα τον πιο ακριβό παίκτη στον κόσμο.

Kylian Mbappe


2. Εντέν Αζάρ, Τσέλσι
Σε μία μάχη για δύο με τον συμπαίκτη του, Ν' Γκολό Καντέ, ο Εντέν Αζάρ επέστρεψε σε φουλ δράση ύστερα από μια σεζόν η οποία ήταν η χειρότερη της καριέρας του. Ο Βέλγος οδηγεί την Τσέλσι στην κατάκτηση του τίτλου και αυτό δεν είναι κάτι το οποίο περνά απαρατήρητο αφού η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει κάνει από τους top στόχους για ένα καλοκαίρι στο οποίο θέλει να κάνει μια εκκωφαντική μεταγραφή. Αν και είναι δύσκολο για κάθε παίκτη να πει «όχι» στην Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι είναι σε καλή θέση σε σχέση με το τι μπορεί να του προσφέρει. Φέτος οι Μπλε μπορούν να κατακτήσουν το νταμπλ στην πρώτη σεζόν του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο και θα προσφέρουν στο αστέρι τους τεράστια αύξηση απολαβών. Αν πάντως οι Merengues αποφασίσουν να πάνε στα... άκρα για να κάνουν δικό τους τον Αζάρ, θα είναι δύσκολο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αρνηθεί το ποσό που θα του προσφέρουν.

Eden Hazard


1. Ντέλε Αλι, Τότεναμ
Από την League One σε αστέρι της Premier League είναι η πορεία που έχει κάνει ο άσος της Τότεναμ, ο οποίος από κεντρικός μέσος έχει εξελιχθεί σε έναν 'δολοφόνο' second striker. Ο 20χρονος έχει φέτος 19 (!) γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και βελτιώνεται σε κάθε αγώνα. Οπως και άλλοι παίκτες των Spurs, είναι δεμένος με πολυετές συμβόλαιο, όμως αυτά είναι μικρά εμπόδια για ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όταν ήθελε παίκτες της Τότεναμ (Μόντριτς, Μπέιλ) βρήκε τον τρόπο για να τους πάρει. Οι εξωπραγματικές εμφανίσεις του έχουν φέρει συγκρίσεις, που δεν θα έπρεπε να γίνονται, με τον Πολ Πογκμπά και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι απίθανο να αποχωρήσει με ποσό μικρότερο των 100 εκατ. ευρώ. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, η ηλικία και το περιθώριο εξέλιξης τον κάνουν ένα από τα πιο hot-prospects της αγοράς.

Dele Alli

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα