Οι 100 καλύτεροι ξένοι της Premier League (95-91)

Gazzetta team
Οι 100 καλύτεροι ξένοι της Premier League (95-91)

bet365

Το FourFourTwo παρουσιάζει τους κορυφαίους 100 παίκτες στην ιστορία της Premier League. Δείτε την δεύτερη 5άδα.

95. Κρίστοφερ Σάμπα

Ξεχάστε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του Σάμπα και θυμηθείτε ότι την περίοδο από το 2007 μέχρι το 2012 ήταν ο καλύτερος αμυντικός στην Premier League στον αέρα. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Μπλάκμπερν, που θα μπορούσε να μείνει ψηλά για χρόνια. Πήγε στην Ανζί, όμως όταν επέστρεψε στην Αγγλία μόλις έναν χρόνο αργότερα, δεν ήταν ποτέ ο ίδιος παίκτης.

94. Σιλβέν Ντιστέν

Διαλέξτε κάποιον στην τύχη και ρωτήστε τον ποιος είναι ο ξένος (εκτός από τους τερματοφύλακες) με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Premier League. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαντήσει λάθος. Είναι ο Ντιστέν, που αγωνίστηκε με Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ, Έβερτον και Μπόρνμουθ. Κλασική μεταγραφή Μόγιες, προσέφερε τα μέγιστα στα ζαχαρωτά για έξι χρόνια. Έφτασε τις 469 εμφανίσεις στην Premier League και από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος, περιμένοντας το τελευταίο του συμβόλαιο.

93. Ελ Χατζί Ντιούφ

Έκανε το μπαμ στο Μουντιάλ του 2002 με την Σενεγάλη και η Λίβερπουλ είχε βγει κερδισμένη, καθώς είχε συμφωνήσει μαζί του πριν τη διοργάνωση. Τα πράγματα δυστυχώς για εκείνον δεν πήγαν καθόλου καλά στο Anfield και έκανε τις καλύτερές του εμφανίσεις με την Μπόλτον. Αργότερα, ο Σαμ Άλαρνταϊς, που του είχε αδυναμία και είχε χειριστεί εξαιρετικά τον χαρακτήρα του, τον πήρε μαζί του σε Μπλάκμπερν και Σάντερλαντ.

92. Ρομέλου Λουκάκου

Πολύ σύντομα θα βρεθεί πολύ ψηλότερα στη λίστα. Ο Λουκάκου είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους σκόρερς στην Premier League. Σε ηλικία 23 ετών έχει ήδη 76 γκολ και αν τα επόμενα χρόνια δεν παίζει σε ομάδα του υψηλότερου επίπεδο θα αποτελεί έκπληξη. Και ένδειξη ότι κάτι πήγε στραβά. Μέχρι τότε, κάνουμε υπομονή και τον απολαμβάνουμε με την Έβερτον.

91. Αντρέι Αρσάβιν

Ήταν εκπληκτικός στο Euro του 2008, όμως άφησε την Ζενίτ και τη Ρωσία τον Ιανουάριο του 2009 για να υπογράψει στην Άρσεναλ. Το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό. Ο ρυθμός, η ταχύτητα, η ικανότητα στο σκοράρισμα, η τεχνική. Όλα έδειχναν ότι ο Βενγκέρ έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού. Δυστυχώς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ρώσος χάθηκε στη μετριότητα, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και οι οπαδοί της Άρσεναλ έχουν να θυμούνται την απίστευτη εμφάνισή του στο 4-4 με την Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα