H τέχνη του γκολ (doc)

Gazzetta team
H τέχνη του γκολ (doc)

bet365

Το FourFourTwo παρουσιάζει ένα ντοκμαντέρ με πολλούς πρωταγωνιστές, αφιερωμένο στην τέχνη του γκολ! Όουεν, Λε Τισιέ, Ντεφόε, Λουκάκου και πολλοί ακόμα καταθέτουν τις εμπειρίες τους. Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους.

Tο τέταρτο FourFourTwo Film μπαίνει στο μυαλό του επιθετικού. Γεννιέσαι σκόρερ ή γίνεσαι; Είναι το γκολ μια μορφή ψύχωσης; Πώς σκέφτεται ο «killer»; Το ντοκιμαντέρ απαντά σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα για την πιο γοητευτική θέση στο ποδόσφαιρο, μέσα από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του.

Ο Τιερί Ανρί κάνει τη... σέντρα. Μάικλ Όουεν, ο Πολ Μέρσον, Ζερμέν Ντεφόε, ο Ματ Λε Τισιέ, Ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Νάιαλ Κουίν και άλλοι επιθετικοί που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία εξηγούν τι κρύβεται πίσω από έναν δεινό σκόρερ. Ο Χάρι Ρέντναπ μιλάει για τον τρόπο διαχείρισης και ο Μάρτιν Κίον για εκείνον της αντιμετώπισης!

Ο Τομ Μπέιτς, αθλητικός ψυχολόγος της Άστον Βίλα, εξηγεί γιατί ο επιθετικός στο ποδόσφαιρο αποτελεί μια μοναδική θέση και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλο του στράικερ, ενώ στο ντοκιμαντέρ φιλοξενείται και ο περιβόητος Στιβ Γουόλς, ο άνθρωπος που βρέθηκε πίσω από το θαύμα της Λέστερ και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Έβερτον.

Κορυφαίοι νυν και πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές, άνθρωποι του ποδοσφαίρου γενικότερα, ρίχνουν φως στην ψυχοσύνθεση του επιθετικού.

Το gazzetta.gr, αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού περιοδικού FourFourTwo, παρουσιάζει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα