Πρέπει να συνεχίσει ο Βενγκέρ;

Πρέπει να συνεχίσει ο Βενγκέρ;

Gazzetta team
Πρέπει να συνεχίσει ο Βενγκέρ;

bet365

Το gazzetta.gr εξασφάλισε αποκλειστικά τις δηλώσεις παλαίμαχων της Άρσεναλ σχετικά με τον Βενγκέρ, που θα δημοσιευθούν στο τεύχος Φεβρουαρίου του FourFourTwo.

Το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η συζήτηση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Άρσεναλ έχει ξεκινήσει. Δείτε τι έχουν να πουν κάποια από τα αστέρια του παρελθόντος των κανονιέρηδων για τον Αλσατό τεχνικό.

Νάιτζελ Γουίντερμπερν

Πάντα ήμουν θερμός υποστηρικτής του Αρσέν Βενγκέρ, γιατί αν έχεις παίξει υπό τις οδηγίες του και ήσουν επιτυχημένος, καταλαβαίνεις πλήρως τις μεθόδους του και την αγάπη του για τον σύλλογο. Θα ήθελα να μείνει. Μετά από μακρά περίοδο χωρίς το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι η ομάδα τώρα δείχνει πιο δυνατή. Τα πράγματα οδεύουν στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό για το οποίο πρέπει να αναρωτηθούμε είναι αν κινούνται τόσο γρήγορα για πολλούς, καθώς όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι η ομάδα να βρίσκεται εκεί τον Απρίλιο. Αν όχι στην κορυφή, τότε σε απόσταση 3-4 βαθμών από την κορυφή. Αυτό θα έφερνε και πάλι τον ενθουσιασμό στον κόσμο.

Άλαν Σμιθ

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έλεγα ότι θα πρέπει να φύγει, όμως θα πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο να τον αντικαταστήσει. Η Άρσεναλ έχει χάσει 2-3 καλές περιπτώσεις, όπως οι Κλοπ και Γκουαρδιόλα όλα αυτά τα χρόνια. Ένας σύλλογος που είναι επιτυχημένος και βρίσκεται κάθε χρόνο στο Champions League πρέπει να είναι προσεκτικός. Δεν γίνεται να αλλάξεις απλά για να αλλάξεις. Ελπίζω ότι θα είναι σε θέση να κερδίσει κάτι φέτος, όμως κάποιες φορές σε απογοητεύει την τελευταία στιγμή. Χρειάζεται την πίστη ότι είναι τόσο καλή, ώστε να κερδίσει τον τίτλο.

Νάιαλ Κουίν

Αν η Άρσεναλ κερδίσει τον τίτλο, μπορεί να συνεχίσει για πάντα. Πιστεύω ότι έχει αποδείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει και είναι λάθος να το λέμε. Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις τα δύο τελευταία χρόνια που ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο στάδιο, κάτι που αποτελεί βαρόμετρο, καθώς μετράει την πίεση του κόσμου. Ας κρίνουμε τον Αρσέν τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση πάντα θα κάνει πλάνα για την επόμενη μέρα, όμως ο Βενγκέρ θα αποφασίσει πότε θα έρθει αυτή και εμείς θα πρέπει να το σεβαστούμε.

Τσάρλι Νίκολας

Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη που στράφηκα εναντίον του Βενγκέρ. Εκνευρίζομαι πάντα όταν η Άρσεναλ είναι κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο και χάνει τα πάντα δύο μήνες πριν το τέλος. Τη στιγμή που θα έπρεπε να δείχνω μεγαλύτερη αφοσίωση και ενώ θέλω να μείνει αυτή τη φορά, χρειαζόμαστε τον νικητή Βενγκέρ, γιατί πλέον δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Χρήματα υπάρχουν και μπορούν να αγοράσουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Οζίλ και ο Σάντσες το αποδεικνύουν. Ο Οζίλ μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα και κατά τη γνώμη μου είναι πιο «ιδιαίτερος» από τον Σάντσες, ακόμη και αν ο τελευταίος έχει μεγαλύτερη επιρροή. Με τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου, πρέπει να κερδίζεις το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να φτάνεις κοντά σε αυτό.

 

Τελευταία Νέα