Το «καλωσόρισμα» του Καρίμ

Το «καλωσόρισμα» του Καρίμ

Το «καλωσόρισμα» του Καρίμ

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πετύχει το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο των τεσσάρων εκ των πέντε τελευταίων προπονητών της ομάδας. Γράφει ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος.

Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 2-1)
Στις 18 Αυγούστου 2013 κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε επίσημο παιχνίδι, ο Κάρλο Αντσελότι. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε ο Ιταλός τεχνικός, αφού η Μπέτις προηγήθηκε στο Μπερναμπέου, στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη «βασίλισσα», για να δώσει τη νίκη ο Ίσκο με 2-1, με γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια 5-0)
Το διαζύγιο με τον Ράφα Μπενίτεθ στις αρχές του 2016, μετά την ισοπαλία με την Βαλένθια, έφερε τον Ζινεντίν Ζιντάν άρον άρον από την ακαδημία στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Στις 6 Ιανουαρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Ντεπορτίβο, στο Μπερναμπέου, φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση, με 5-0. Ο Μπενζεμά ήταν αυτός που άνοιξε και... έκλεισε το σκορ, ενώ ενδιάμεσα είχε φτάσει σε χατ-τρικ ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Χουλέν Λοπετέγκι (Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4)
Η θητεία του 52χρονου τεχνικού στο Μπερναμπέου διήρκησε μόλις 139 ημέρες και όπως ολοκληρώθηκε (ήττα), έτσι είχε ξεκινήσει. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετώπισε την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, με τους «ροχιμπλάνκος» να επικρατούν με 4-2 στην παράταση. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που σημείωσε το πρώτο τέρμα της «βασίλισσας» και ο Σέρχιο Ράμος το δεύτερο.

Σαντιάγκο Σολάρι (Μελίγια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4)
Μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι και τη διαφωνία με τον Αντόνιο Κόντε, η διοίκηση της «βασίλισσας» έδωσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Σαντιάγκο Σολάρι, που βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Απέναντι στην αδύναμη Μελίγια, για το κύπελλο Ισπανίας, ο Αργεντινός προπονητής χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά, όμως στηρίχθηκε στις δύο «κολώνες» της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο τελικό 4-0.

Υ.Γ. Μόνο το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης επί εποχής Ράφα Μπενίτεθ δε σημείωσε ο Μπενζεμά. Στο 5-0 επί της Μπέτις, τον Αύγουστο του 2015, ο Μπέιλ ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ, με τον Γάλλο φορ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της «βασίλισσας».

 

Τελευταία Νέα