«Στο χέρι μας να το πάρουμε»

Νίκος Τσιώκος
«Στο χέρι μας να το πάρουμε»
Ο Μάρτιν Γουίτμαρς πιστεύει πως είναι στο χέρι της McLaren να πανηγυρίσει άλλον έναν τίτλο, όπως το πιστεύει και για τον Μπάτον, με τον Φέτελ να παραδέχεται ότι οι Βρετανοί έχουν το πάνω χέρι.

Καλύτερη πρεμιέρα δεν μπορούσαν να φανταστούν στη McLaren, καθώς η βρετανική ομάδα είχε την pole position του Λιούις Χάμιλτον και τη νίκη του Τζένσον Μπάτον. Το γεγονός αυτό έχει φέρει χαμόγελα στο... στρατόπεδο των «ασημί βελών», με τον Μάρτιν Γουίτμαρς να πιστεύει πως είναι στο χέρι τους να κατακτήσουν έναν ακόμα τίτλο.

«Μπορούμε να νικήσουμε αν έχουμε έναν γρήγορο ρυθμό βελτίωσης του μονοθεσίου. Οπότε είναι ξεκάθαρο το τι πρόκειται να κάνουμε. Έχουμε δύο φανταστικούς οδηγούς και μια ισχυρή ομάδα, είναι στο χέρι μας λοιπόν. Ξεκινάμε από το σωστό σημείο. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώνουμε το μονοθέσιο αγώνα με τον αγώνα, έτσι είναι η φύση του αθλήματος.

Έχουμε μερικούς πολύ άξιους ανταγωνιστές, τις Red Bull, Ferrari, Mercedes και την Lotus επίσης. Είναι πολύ σφιχτός ο ανταγωνισμός, αυτή είναι η Formula1, είναι δύσκολο να νικήσεις αλλά έτσι πρέπει να είναι», ανέφερε ο επικεφαλής της McLaren για να εκφράσει την πίστη του και στον Μπάτον.

«Βελτιώνεται συνεχώς και νομίζω ότι τώρα πρέπει να πιστέψει ότι έχει μια καλή ευκαιρία για τον τίτλο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το μονοθέσιο, αυτός να μην κάνει λάθη και να υπάρχει αξιοπιστία. Μπορεί να πάρει άλλο ένα».

 

Φέτελ: «Το πάνω χέρι η McLaren»

Την ίδια στιγμή και ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γουόκινγκ έχει το πάνω χέρι. «Νομίζω πως, προς το παρόν, η McLaren έχει το πάνω χέρι. Το έδειξαν στην Αυστραλία, ωστόσο υπάρχει και το γκραν πρι της επόμενης εβδομάδας για να δούμε. Σίγουρα, φαίνονται πολύ δυνατοί. Στις δοκιμές εξέλιξης, είχαν πολύ καλό ρυθμό και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να τους πιάσουμε. Ευτυχώς, μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!