Με την STR7 στη Χέρεθ

Νίκος Τσιώκος
Με την STR7 στη Χέρεθ
Με το νέο της μονοθέσιο θα παραστεί η Toro Rosso στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης στη Χέρεθ, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα δίχως να γνωστοποιήσει πότε θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του.

Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετράνε οι ομάδες της Formula1 για τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων τους πριν την έναρξη των πρώτων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στη Χέρεθ. Οι περισσότερες έχουν γνωστοποιήσει την ημερομηνίας παρουσίασης των νέων «όπλων» τους, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα η Toro Rosso.

Ωστόσο, η Scuderia ανακοίνωσε σήμερα πως θα δώσει το παρών στην ισπανική πίστα με την STR7. Έτσι, οι πιο πιθανές ημερομηνίες παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της ιταλικής ομάδας είναι η Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν την έναρξη των δοκιμών, ή ανήμερα τη Δευτέρα στις 7.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!