Αλόνσο: «Γιατί όχι τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Γιατί όχι τη νίκη»
Ο Φερνάντο Αλόνσο ελπίζει να μην έχει τύχη της Σεπάνγκ και δε βλέπει το λόγο να μην πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη, ενώ πιστεύει ότι τα ελαστικά θα είναι το κλειδί.

Στον καλό ρυθμό στον αγώνα ποντάρει ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη στη Σανγκάη. Ο Ισπανός χαρακτήρισε ως κλειδί τα ελαστικά και θεωρεί ότι θα είναι αγχωτικός ο αγώνας για τη Ferrari.

«Ο ρυθμός μας κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι καλύτερος από τον ρυθμό μας στις κατατακτήριες, συνεπώς περιμένω έναν καλό αγώνα και μία θέση στο βάθρο και γιατί όχι τη νίκη. Ο Κίμι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με τη Lotus να μπορεί να διαχειριστεί καλά τα ελαστικά της και ξέρουμε όλοι ότι τα ελαστικά είναι το κλειδί για το Γκραν Πρι.

Τα πιτ στοπ μπορεί να μας βοηθάνε όσον αφορά στον ρυθμό, όμως βγαίνεις στη μέση της κατάταξης με πολλά μονοθέσια μπροστά σου. Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και έξυπνος. Για τον κόσμο θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, αλλά για εμάς πολύ αγχωτικός», δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων δοκιμών, ο πιλότος της Scuderia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!