Στις φλόγες η F138 (pics)
Χθες ο Φελίπε Μάσα έκανε τον ταχύτερο γύρο στις δοκιμές της Χέρεθ, όμως σήμερα ο Πέντρο ντε λα Ρόσα είδε τον... κάκιστο εαυτό της F138. Ένα πρόβλημα στο σημείο της εξάτμισης στο πίσω δεξί μέρος του νέου μονοθεσίου της Ferrari έφεραν κάποιους καπνούς στην αρχή για να ξεσπάσει φωτιά στη συνέχεια.
Ο Ισπανός, ευτυχώς, βγήκε δίχως να έχει το παραμικρό, με τους υπεύθυνους της πίστας να τη σβήνουν, ώστε να τοποθετήσουν κάλυμμα στο πίσω τμήμα. «Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση της F138.
Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ξαναβγεί στην πίστα το μονοθέσιο», ανέφερε η Scuderia στη σελίδα της στο twitter. Ωστόσο φαίνεται πως δε χρειάστηκε και πολύς χρόνος, αφού ο ντε λα Ρόσα επέστρεψε άμεσα για να συνεχίσει την προσπάθειά του.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!



