Ανακοινώθηκε ο Ράθια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοινώθηκε ο Ράθια
Ο Λουίζ Ράθια είναι και επίσημα πιλότος της Marussia, καθώς η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον 23χρονο να ετοιμάζεται για τις δοκιμές εξέλιξης στη Χέρεθ.

Ένα ακόμα... κομμάτι του παζλ στο γκριντ του 2013 συμπληρώθηκε σήμερα, καθώς η Marussia ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίζ Ράθια. Ο 23χρονος είχε... αυτοανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες και από σήμερα είναι επίσημα μέλος της ρωσικής ομάδας. Έτσι, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στις δοκιμές της Χέρεθ, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Τις προηγούμενες δύο σεζόν στο πρωτάθλημα του GP2 προσπαθούσα να αποδείξω τις ικανότητες μου και ότι είμαι έτοιμος. Η σεζόν που έρχεται θα προσπαθήσω να ανταμείψω την πίστη που η ομάδα μου έδειξε. Είναι ένας πολύ σημαντικός χρόνος για την Marussia και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτό», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, μετά την ανακοίνωσή του. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ράθια ο Τζον Μπουθ.

«Είναι ένας γρήγορος και σταθερός πιλότος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε πολύ σκληρά. Μαζί με τον Μαξ αποτελούν ένα δίδυμο οδηγών με φιλοδοξίες και όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Marussia. Έτσι, απομένει η ανακοίνωση δεύτερου πιλότου από τη Force India, προκειμένου να συμπληρωθεί το γκριντ του 2013.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!