Κούμπιτσα: «Μου λείπει η F1»

Νίκος Τσιώκος
Κούμπιτσα: «Μου λείπει η F1»
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα τόνισε πως του λείπει η Formula1 και παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να παρακολουθεί τους αγώνες από την τηλεόραση και να μη συμμετέχει σε αυτούς.

Ζωή μακριά από τη Formula1 κάνει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του σε ατύχημα που είχε σε αγώνα Ράλι. Ωστόσο, ο Πολωνός παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση και ότι του λείπουν. «Μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ τους αγώνες της Formula1.

Μου λείπουν οι αγώνες και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μετά τους αγώνες, όταν είμαι στο σπίτι, σκέφτομαι ότι ζω μία μονότονη ζωή. Ωστόσο, δεν μπορείς να έχεις όλα όσα θέλεις. Όταν οδηγώ αγωνιστικά αυτοκίνητα, νιώθω πολύ καλύτερα απ' ό,τι πριν έξι μήνες, οπότε οι συνήθειές μου μοιάζουν με αυτές που είχα πριν από το ατύχημα», είπε ο πρώην πιλότος της Lotus Renault για να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Αν μπορέσω να κινήσω ξανά τον αγκώνα μου ελεύθερα, ίσως υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψω. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό έχουμε χρόνο και μέχρι τότε δεν μπορώ να κάνω όνειρα επιστροφής».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!