Δεν τα παρατάει ο «Σούμι»
Μπορεί να είπε αντίο για δεύτερη φορά στη Formula1, όμως ο Μίκαελ Σουμάχερ δε λέει να παρατήσει τους αγώνες. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως θα συνεχίσει όσο είναι ανταγωνιστικός, τη στιγμή που προετοιμάζεται για τον Αγώνα Των Πρωταθλητών (ROC).
«Ο Αγώνας Των Πρωταθλητών ROC είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός. Ανυπομονώ να τρέξω ξανά μαζί με τον Σεμπ για να υπερασπιστούμε ξανά τον τίτλο μας. Αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν σκοπεύω να σταματήσω αυτούς τους αγώνες. Αφού είμαι ακόμη ανταγωνιστικός, γιατί να σταματήσω», ανέφερε ο Γερμανός.
Από τη μεριά του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ χαρακτήρισε τυχερό αριθμό του συμπατριώτη του το εφτά. «Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε τον έκτο μας τίτλο και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε μαζί και στο μέλλον γιατί ο Μίκαελ θα θέλει να πανηγυρίσει εφτά τίτλους που είναι και ο τυχερός του αριθμός».
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!