«Αντιδρά σαν παιδί ο Φέτελ»

Νίκος Τσιώκος
«Αντιδρά σαν παιδί ο Φέτελ»
Ο Ζακ Βιλνέβ πιστεύει ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ακόμα ανώριμος, καθώς τόνισε πως αντιδρά σαν παιδί, με αφορμή τα όσα πράττει εντός πίστας στους αγώνες.

Για την οδήγηση του Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε ο Ζακ Βιλνέβ, ο οποίος πιστεύει πως ο Γερμανός είναι ακόμα ανώριμος, αφού αντιδρά σαν παιδί, όπως δήλωσε στο Autosprint. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο είναι αυτός που αξίζει περισσότερο τον τίτλο φέτος. «Για μένα επιβεβαιώθηκε ό,τι πιστεύω για τον Φέτελ.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Ενώ ερχόταν από τις πίσω θέσεις, πρώτα έκανε επαφή με τον Σένα, που ήταν μπροστά του, και του κατέστρεψε την μπροστινή του πτέρυγα. Μετά έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και τράκαρε υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ένα πολύ σοβαρό λάθος που είχε συνέπειες.

Όσο για το υπόλοιπο, έχει δείξει να είναι ταχύτατος, όμως ήταν τυχερός και δεν αλλάζω τη γνώμη μου, ο Αλόνσο αξίζει περισσότερο τον τίτλο του 2012. Δεν έχω αμφιβολίες ότι ο Αλόνσο είναι ο καλύτερος, γι' αυτόν τον επευφημώ. Ο Σεμπ είναι πολύ γρήγορος, αλλά υπάρχει διαφορά με τον Φερνάντο, ο οποίος αναδύεται στην περίπτωση μιας δυσμενούς κατάστασης.

Ο Αλόνσο παραμένει ήρεμος και λογικός, τη στιγμή που ο Φέτελ τις περισσότερες φορές αγχώνεται, φωνάζει και υψώνει το μεσαίο δάχτυλο. Αντιδρά σαν παιδί. Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν δυο διαφορετικές στάσεις ωριμότητας και για να είμαστε ειλικρινείς ο Σεμπάστιαν είναι επίσης ένας άσσος. Δείχνει σχεδόν ανίκητος, όταν είναι μπροστά, όμως αν χρειάζεται να καλύψει τη διαφορά, τότε γίνεται ευάλωτος», ήταν τα λόγια του Καναδού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!