Καρθικέγιαν: «Εκτός αγώνων τα πολιτικά»
Ο Ναράιν Καρθικέγιαν κάλεσε μέσω δηλώσεών του τις ομάδες και τους υπόλοιπους πιλότους να κρατήσουν τα πολιτικά δρώμενα εκτός αγώνων, με αφορμή την πρόσφατη κίνηση της Ferrari.
Την κίνηση της Ferrari να χρησιμοποιήσει στα μονοθέσιά της τη σημαία του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού στο Γκραν Πρι της Ινδίας σχολίασε ο Ναράιν Καρθικέγιαν. Ο πιλότος της Hispania Racing κάλεσε τις ομάδες και τους υπόλοιπους πιλότους να αφήσουν τα πολιτικά δρώμενα εκτός αγώνων της Formula1.
«Υποστηρίζω τη χώρα μου και γι' αυτό έχω το εθνικό σύμβολο της Ινδίας στο κράνος μου, αλλά αυτό είναι κάτι που έχω από την αρχή της καριέρας μου. Είναι καλύτερο να διατηρήσω τα πολιτικά εκτός αγώνων. Αυτό που έκαναν οι στρατιωτικοί ήταν λάθος, αλλά υπάρχει μια τρέχουσα διαδικασία», ανέφερε ο 35χρονος Ινδός.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!