Θέλουν Χάμιλτον στη McLaren

Νίκος Τσιώκος
Θέλουν Χάμιλτον στη McLaren
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στη McLaren επιθυμούν την παραμονή του Λιούις Χάμιλτον, όπως είπε ο Μάρτιν Γουίτμαρς, καθώς δεν υπάρχει... plan b σε περίπτωση που ο Βρετανός αποχωρήσει.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη McLaren ο Λιούις Χάμιλτον εξέφρασε ο Μάρτιν Γουίτμαρς, με αφορμή τον... ντόρο που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τη... μετακόμισή του στη Mercedes.

Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, καθώς έχει δώσει βάση στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Δεν έχουμε ένα έτοιμο σχέδιο Β. Θέλουμε να μείνει ο Λιούις Χάμιλτον και αυτό το θέλουμε αν το θέλει κι εκείνος. Αλλά, όταν βρίσκεσαι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τότε έχεις πολλές προτεραιότητες. Κατανέμεις το χρόνο σου, την ενέργεια και όλα αυτά.

Το ένα μπορεί να κάνει το μονοθέσιο πιο γρήγορο, το άλλο έχει να κάνει με τα λειτουργικά θέματα και να μην κάνεις λάθη. Όμως, καλώς ή κακώς ακόμη δεν έχω αφιερώσει χρόνο για τη δημιουργία ενός δεύτερου εναλλακτικού σχεδίου», ανέφερε ο Γουίτμαρς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!