«Να μείνει ο Σουμάχερ»

Νίκος Τσιώκος
«Να μείνει ο Σουμάχερ»
Ο Ρος Μπρον επιθυμεί την παραμονή του Μίκαελ Σουμάχερ στη Mercedes και την επόμενη χρονιά, καθώς τόνισε πως με την pole position στο Μονακό απέδειξε τι είναι ικανός να κάνει.

Πολλά είναι τα σενάρια για τον Μίκαελ Σουμάχερ, όσον αφορά το μέλλον του στη Formula1, με τον Ρος Μπρον να επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο επικεφαλής της Mercedes τόνισε στη γερμανική εφημερίδα Sport Bild για το μέλλον του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή πως δεν υπάρχει λόγος που να θέλουν το αντίθετο.

«Πρέπει να αναλύσουμε το ξεκίνημα της σεζόν πολύ προσεκτικά. Δεν έχουμε φτάσει στους στόχους μας με τον Μίκαελ. Δεν ήταν το μονοθέσιο που έκανε τον Μίκαελ αρκετά αργό, απλά μερικές δυστυχείς περιστάσεις που ήρθαν μαζί. Μετά το ατύχημά του στη Βαρκελώνη, ο Μίκαελ ήταν πολύ δυστυχής, αλλά μετά τις κατατακτήριες στο Μονακό ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι τα θετικά συναισθήματα υπερτερούν των αρνητικών τη φετινή σεζόν.

Με την pole position, ο Μίκαελ έδειξε για τι είναι ικανός, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος για μας να μη θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του. Αν πετύχουμε τους στόχους μας μαζί του, θα είναι προφανώς ενδιαφέρον να συνεχίσουμε. Αν όλοι νιώθουμε ότι αυτό είναι το σωστό, τότε θα συμβεί. Δεν έχουμε σχέδιο Β, αν και κάποιοι μας ρώτησαν για την κατάστασή μας για το 2013», ανέφερε ο Μπρον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!